美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Meera 好慘
做兵差d 死
得句唔該就算
Huppert拍劇

法國影后Isabelle Huppert與Christina Hendricks加盟《Mad Men》主創新劇《The Romanoffs》

https://www.dramaqueen.com.tw/news/20170807/004.html

九次艾美獎得主、《廣告狂人》(Mad Men)主創馬修韋納(Matthew Weiner)自2015年結束《廣告狂人》至今沉寂已久,期間僅執導一集Netflix美劇《勁爆女子監獄》(Orange Is the New Black)。他的下一部美劇作品《The Romanoffs》備受矚目,日前公佈演員陣容更令人期待萬分。

《The Romanoffs》中馬修韋納除了再度合作《廣告狂人》演員克莉絲汀娜韓翠克絲(Christina Hendricks)、約翰史萊特利(John Slattery),更網羅《她的危險遊戲》法國影后伊莎貝雨蓓(Isabelle Huppert)、《金牌評論員》亞曼達彼特(Amanda Peet)、《海濱帝國》傑克休斯頓(Jack Huston)等眾實力派演員連袂演出。

馬修韋納全新打造類型影集《The Romanoffs》由Weinstein Co製作,已直接被Amazon預訂成季。共八集每集聚焦不同的人事物,背景設定在現代,講述一群自認是曾統治沙皇帝國近300年歷史的輝煌家族-Romanoff家族後裔的故事。Romanoff王朝自1613年開始制霸俄羅斯長達三個世紀,1917年布爾什維克當權後慘遭殲滅,是俄羅斯歷史上最後一個王朝。根據傳聞僅存的Romanoff家族成員是安娜史塔西亞(Anastasia),後來以不同的身份流亡在外。

《The Romanoffs》預計2018年首播。

cls 依家d 劇
Huppert拍劇

法國影后Isabelle Huppert與Christina Hendricks加盟《Mad Men》主創新劇《The Romanoffs》

https://www.dramaqueen.com.tw/news/20170807/004.html

九次艾美獎得主、《廣告狂人》(Mad Men)主創馬修韋納(Matthew Weiner)自2015年結束《廣告狂人》至今沉寂已久,期間僅執導一集Netflix美劇《勁爆女子監獄》(Orange Is the New Black)。他的下一部美劇作品《The Romanoffs》備受矚目,日前公佈演員陣容更令人期待萬分。

《The Romanoffs》中馬修韋納除了再度合作《廣告狂人》演員克莉絲汀娜韓翠克絲(Christina Hendricks)、約翰史萊特利(John Slattery),更網羅《她的危險遊戲》法國影后伊莎貝雨蓓(Isabelle Huppert)、《金牌評論員》亞曼達彼特(Amanda Peet)、《海濱帝國》傑克休斯頓(Jack Huston)等眾實力派演員連袂演出。

馬修韋納全新打造類型影集《The Romanoffs》由Weinstein Co製作,已直接被Amazon預訂成季。共八集每集聚焦不同的人事物,背景設定在現代,講述一群自認是曾統治沙皇帝國近300年歷史的輝煌家族-Romanoff家族後裔的故事。Romanoff王朝自1613年開始制霸俄羅斯長達三個世紀,1917年布爾什維克當權後慘遭殲滅,是俄羅斯歷史上最後一個王朝。根據傳聞僅存的Romanoff家族成員是安娜史塔西亞(Anastasia),後來以不同的身份流亡在外。

影后級又黎小銀幕屈機
其實今季GOT第6集重頭戲係咩?
tariler打仗d場面都好似出哂

ww?

係啵

trailer好多jon / brotherhood / hound雪地scene都未出

開頭以為重頭戲係龍女打kingslanding ww留番下一季 果然Jon 先係真主角

等緊睇冰龍

等睇boat sex

我一定skip左佢 接受唔到

ww?

係啵

trailer好多jon / brotherhood / hound雪地scene都未出

開頭以為重頭戲係龍女打kingslanding ww留番下一季 果然Jon 先係真主角

等緊睇冰龍

等睇boat sex

如果跟返Azor Ahai個傳說,咪龍母都要收皮?
@BBCWorld: US actors Chris Pratt and Anna Faris announce they are separating after eight years of marriage
紅左就
遲左咁多個月先睇THE OA
幾時會有第2季

一齊練住舞等

滋 呀呀呀

嚇!滋滋

你係信OA定唔信OA
睇完上網搵 好多人都有唔同講法

記得有好多point支持佢係堅料
最尾D書都係個FBI陷害佢姐

見到有好多人話好鳩
但我覺得其實幾好睇 我發現通常都係話唔信個D人覺得唔好睇 浪費時間

其實最後個PART佢中彈到底係點呢 有d人話係多重現實姐係本身個現實成班人已經死左但係佢地5個個part舞令佢地去左第2個現實之類
anyway 個畫面幾震撼 我又唔係好覺得好柒咋喎 如果代入去個角色 如果係堅信一樣野就唔會諗柒唔柒 同埋d人質疑homer 點解有時間扮傻扮聽話都唔直接打暈條友blahblahblah但其實劇入面一直有解釋當你被囚禁就會心理有轉變+女主都話唯一走到既方法就係幫佢完成實驗 唔明點解咁多人屌呢樣

覺得套劇唔現實唔make sense果班人係唔啱睇呢套野 會睇得好辛苦
其實最尾佢地跳舞都係打開左另一個dimension,好似有人話oa中槍之後後面塊玻璃裂到好似天使對翼咁
雖然我覺得part舞係幾尷尬,但最尾真係睇到喊左

明點解唔會太多人鐘意呢套劇,呢d題材同個finale點會有咁多人受落 一定唔係主流野
但我覺得幾好睇同吸引,唔係垃圾劇
(我鐘意OA多過stranger things )

岩岩睇左個THEORY話最後上白車個SCENE D警察隔開晒D人但淨係無隔開到佢地5個 而佢地5個好似隱左形咁 到而家仲係好想回味第1集 白雪雪出介紹個段 覺得好正
Meera 好慘
做兵差d 死
得句唔該就算

Meera真係命苦
行左半個地球,咁就退場
以前睇書覺得佢同bran好襯,佢地應該要結婚
Huppert拍劇

cls 依家d 劇

Huppert同Portman爭emmys不是夢
Huppert拍劇

影后級又黎小銀幕屈機

amy adams, natalie, julia roberts, huppert姐
仲有邊個可以join

ww?

係啵

等緊睇冰龍

等睇boat sex

佢S2個vision最尾見到drogo成日令我覺得佢應該會死
@BBCWorld: US actors Chris Pratt and Anna Faris announce they are separating after eight years of marriage
紅左就

見到有人話cxxxx cheated regularly
幾時會有第2季

一齊練住舞等

滋 呀呀呀

嚇!滋滋

你係信OA定唔信OA

見到有好多人話好鳩
但我覺得其實幾好睇 我發現通常都係話唔信個D人覺得唔好睇 浪費時間

其實最後個PART佢中彈到底係點呢 有d人話係多重現實姐係本身個現實成班人已經死左但係佢地5個個part舞令佢地去左第2個現實之類
anyway 個畫面幾震撼 我又唔係好覺得好柒咋喎 如果代入去個角色 如果係堅信一樣野就唔會諗柒唔柒 同埋d人質疑homer 點解有時間扮傻扮聽話都唔直接打暈條友blahblahblah但其實劇入面一直有解釋當你被囚禁就會心理有轉變+女主都話唯一走到既方法就係幫佢完成實驗 唔明點解咁多人屌呢樣

覺得套劇唔現實唔make sense果班人係唔啱睇呢套野 會睇得好辛苦
其實最尾佢地跳舞都係打開左另一個dimension,好似有人話oa中槍之後後面塊玻璃裂到好似天使對翼咁

明點解唔會太多人鐘意呢套劇,呢d題材同個finale點會有咁多人受落 一定唔係主流野

岩岩睇左個THEORY話最後上白車個SCENE D警察隔開晒D人但淨係無隔開到佢地5個 而佢地5個好似隱左形咁 到而家仲係好想回味第1集 白雪雪出介紹個段 覺得好正

話rachel係fbi臥底個theory都幾正
果part個bgm超正 好好聽
成件事即刻昇華左 好epic
同埋小提琴首又係又勁好聽
人人多人上到死左個網
但公告到有link比人down今集got字幕檔
幾時會有第2季

一齊練住舞等

滋 呀呀呀

嚇!滋滋

你係信OA定唔信OA

見到有好多人話好鳩

話rachel係fbi臥底個theory都幾正
果part個bgm超正 好好聽
成件事即刻昇華左 好epic
同埋小提琴首又係又勁好聽

首THEME SONG真係
rachel真係得個睇字..有人話最後個7分鐘係對返oa被囚個7年.steve最尾追車同oa追angel hunter架車咁樣..又真係幾似

係啵

等緊睇冰龍

等睇boat sex

jon先係真主角

等緊睇冰龍

等睇boat sex

佢S2個vision最尾見到drogo成日令我覺得佢應該會死

聽聞係viserion死

聽聞係viserion死

Dany騎Drogon Jon騎Rhaegal

劇又冇three heads of dragon, Viserion死都好正常

btw發覺GOT個post既討論冇咩營養
都係去reddit算
Mr. Robot: Season 3 - ‘Democracy’ Teaser Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=CmtaZ8sOfbk

Mr. Robot Season 3 returns October 11th, 2017

grace bb渣槍好型

見到peter
http://bzfd.it/2wBNrPZ
Meera bb
so underrated
諗住儲埋一次過7集睇
成班喺度劇透
一時又粉一時又藍
搞到都唔想入嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞