美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Orphan Black 新一集
Rachel 扯自己隻眼度極不安
今個禮拜有得睇Room 104 新劇

hbo?

YES 半粒鐘一集

擺埋got一齊會唔會冇人睇

唔會,都唔係同一日
除非唔同台,又同一日同一時間先有影響姐
今集arya嗰到好正
stark終於要團聚喇
btw點解bran去咗great wall冇send raven去winterfell

啱啱睇完
Arya同hot pie果度我睇到流左兩滴馬尿
Olenna講起Marge我都好感觸
有條sand snakes睇落靚左 冇死果條

宜家要趕去睇twin peaks喇
今集arya嗰到好正
stark終於要團聚喇
btw點解bran去咗great wall冇send raven去winterfell

啱啱睇完

其實係得佢OK, S05 引誘Bronn
ballers season 3有steph curry
又到禮拜一

reek真係好廢
nymeria

點睇今集 好唔好睇感覺如何

e2已經有仗打
不過三寶嗰到又係好膠
今集講咗好多之後嘅方向

見到好多人鬧geryworm sex scene勁長 浪費時間
同埋話有d對白寫得怪
anyway狂賀sand snakes死左

死得好 euron好撚型

hmmm, 條友仔berserker上身打唔死

希望euron繼續做多d衰野
今集arya嗰到好正
stark終於要團聚喇

啱啱睇完

其實係得佢OK, S05 引誘Bronn

記得佢好大波
轉左髮型好好多
今集arya嗰到好正
stark終於要團聚喇

啱啱睇完

nymeria

budget問題 不過都好既
起碼唔使好似summer咁on9
又到禮拜一

reek真係好廢
nymeria

點睇今集 好唔好睇感覺如何

e2已經有仗打
不過三寶嗰到又係好膠
今集講咗好多之後嘅方向

見到好多人鬧geryworm sex scene勁長 浪費時間
同埋話有d對白寫得怪
anyway狂賀sand snakes死左

死得好 euron好撚型

hmmm, 條友仔berserker上身打唔死

希望euron繼續做多d衰野

plot armor
原來爆左post
呢幾日有D忙原來SDCC SG劇組搞到好大件事
世界級公關
原來爆左post
世界級公關

原來爆左post
世界級公關

星期日睇twitter 見到,估唔到佢地會咁講嘢。搞到唔係幾想睇SG了,睇梗s1。
本身幾鍾意睇演Alex果講演員做戲
原來爆左post
世界級公關

我都想搵懶人包
簡單D講就係劇組某D人作左首歌好mean, 係到笑緊其中1 pair fanon嘅cp, 語氣好rude, pair cp其中一個人已經係咁救場個幾個仲要繼續加把口
後續我都唔知點了
不過我都真係幾失望
原來爆左post
世界級公關

星期日睇twitter 見到,估唔到佢地會咁講嘢。搞到唔係幾想睇SG了,睇梗s1。

我真心好彩chyler今次冇去, 我覺得佢見到咁肯定會勁sad
依家睇呢套劇我都係為左alex同lena先睇了, katie響採訪同做interview都講得好得體
如果你鐘意s1個theme嘅話, 對比番s1真係好過s2好多, s2多左個濕鳩男主角
睇完個採訪更加 , 幾靚仔都冇用
原來爆左post
世界級公關

我都想搵懶人包
簡單D講就係劇組某D人作左首歌好mean, 係到笑緊其中1 pair fanon嘅cp, 語氣好rude, pair cp其中一個人已經係咁救場個幾個仲要繼續加把口
後續我都唔知點了
不過我都真係幾失望

醒起我話世界級PR係因為今朝碌到話有個FANS SD左封信比女主, 點知PR覆番話可能會告番你誹謗, 依家女主一齊比人鬧緊
不過佢個立場好尷尬, 戲同現實都同緊新男主一齊, 條仔又係咁比某D痴線FANS鬧仲要鬧得好失禮
我記得佢之前明明都冇講過d咩呢pair嘅壞話, 同katie嘅答覆差唔多, 可惜今次呢件事佢已經中埋箭比D痴線FANS當埋係恐同人士
唔知佢地點拆, 件事本身可以由佢等大家唔記得, 但係D後續處理方式引到D痴線佬出哂黎
原來爆左post
世界級公關

我真心好彩chyler今次冇去, 我覺得佢見到咁肯定會勁sad
依家睇呢套劇我都係為左alex同lena先睇了, katie響採訪同做interview都講得好得體
如果你鐘意s1個theme嘅話, 對比番s1真係好過s2好多, s2多左個濕鳩男主角

Chyler原本會去,但因為屋企有事最後冇去到
有上tumblr 睇,知加咗個咁嘅男角。開頭以為會繼續講識超人個攝影師同Kara
幾欣賞Katie,好似得佢有喺interview講番啲好話。
但見到有啲人見佢有份笑,唔係幾like佢
好彩Katie冇twitter果啲,有嘅話可能都會有人鬧佢
原來爆左post
世界級公關

有上tumblr 睇,知加咗個咁嘅男角。開頭以為會繼續講識超人個攝影師同Kara
幾欣賞Katie,好似得佢有喺interview講番啲好話。

呢件事基本上得katie同s3新加個女角色有幫下口
我自己覺得佢響唱歌個陣笑係尷尬咁笑囉 , 睇番以前佢講過嘅野佢根本唔在意正如佢講 人地點睇你唔緊要最緊要係你自己, 冇人知佢點睇supercorp但係起碼佢識做呀好似chyler佢地咁
對比番chris佢地個反應就更加顯得佢得體
睇到呢到更加鬧唔起

katie咁鐘意玩電話肯定有睇到呢d野啦不過佢好保護自己, 之前都話可以靠佢哥哥follow下, 不過好似又係比痴線fans騷擾完依家冇玩了
留名
原來爆左post
世界級公關

我都想搵懶人包
後續我都唔知點了
不過我都真係幾失望

醒起我話世界級PR係因為今朝碌到話有個FANS SD左封信比女主, 點知PR覆番話可能會告番你誹謗, 依家女主一齊比人鬧緊
不過佢個立場好尷尬, 戲同現實都同緊新男主一齊, 條仔又係咁比某D痴線FANS鬧仲要鬧得好失禮
我記得佢之前明明都冇講過d咩呢pair嘅壞話, 同katie嘅答覆差唔多, 可惜今次呢件事佢已經中埋箭比D痴線FANS當埋係恐同人士
唔知佢地點拆, 件事本身可以由佢等大家唔記得, 但係D後續處理方式引到D痴線佬出哂黎

你唔講真係唔知有件咁既事 冇留意開
其實唱歌果條友係咪SG男朋友?
頭先睇左條片,條友之後好似知自己瀨野,跟住katie mcgrath講堆野救全家
原來爆左post
世界級公關

呢件事基本上得katie同s3新加個女角色有幫下口
我自己覺得佢響唱歌個陣笑係尷尬咁笑囉 , 睇番以前佢講過嘅野佢根本唔在意正如佢講 人地點睇你唔緊要最緊要係你自己, 冇人知佢點睇supercorp但係起碼佢識做呀好似chyler佢地咁
對比番chris佢地個反應就更加顯得佢得體
睇到呢到更加鬧唔起

katie咁鐘意玩電話肯定有睇到呢d野啦不過佢好保護自己, 之前都話可以靠佢哥哥follow下, 不過好似又係比痴線fans騷擾完依家冇玩了

我都覺得佢係尷尬咁笑,原來佢interview有度有咁嘅反應,咁更加唔會鬧佢。佢都幾勇,喺果個場合都咁講,黎梗仲要同果班人一齊拍戲
淨係知佢好鍾意睇書,喺片場會成日帶住本書

你唔講真係唔知有件咁既事 冇留意開
其實唱歌果條友係咪SG男朋友?
頭先睇左條片,條友之後好似知自己瀨野,跟住katie mcgrath講堆野救全家

左下角先係佢男朋友

係嫁睇完呢件事真心佩服佢
其實我覺得單野真係可以冷處理, 但係唱歌條友出個2篇道歉聲明又搞到比人話唔似道歉只係費撚時同你班人嘈 (上款用hey kids真係 ), 跟住肥婆自己公司pr又唔知講左乜撩起左新戰火
有d痴線fans已經叫肥婆去死唔知佢地點拆lu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞