美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
點講都好 got已經好過好多劇
希望唔洗爛尾
重組句子

點講都好 好多劇已經好過got
希望唔洗爛尾
重組句子

希望唔洗爛尾

重組句子

希望唔洗爛尾

睇左未?
見到出面少有地都幾多人屌今集
未睇 藍細唔該
重組句子

希望唔洗爛尾

睇左未?

岩岩睇左,同以前比係差咁d,d劇情好大路
但都係要睇
重組句子

希望唔洗爛尾

睇左未?

但都係要睇

睇完 得啖笑
唯一正評比最尾grandma段對話,the most badass grandmother that has ever existed
house tyrell永遠係我最鐘意既house

twin peaks time my girl audrey is waiting
今集got真係要屌老母
其實今季已經要屌
之前s5s6係節奏快啲
但都唔會快到咁離譜
仆你個街編劇做乜鳩嫁
重組句子

希望唔洗爛尾

睇左未?

但都係要睇

睇完 得啖笑
唯一正評比最尾grandma段對話,the most badass grandmother that has ever existed

twin peaks time my girl audrey is waiting

audrey
重組句子

希望唔洗爛尾

睇左未?

但都係要睇

睇完 得啖笑

想睇twins peaks但唔知點撐過season1 2
未睇got e3
要自動飛咗你哋啲留言

睇緊gypsy

波波姐咁得閒 變咗美劇po台柱

咁又無。。
我無睇一兩日你地已經六頁
快過tennis post好多
未睇got e3
要自動飛咗你哋啲留言

睇緊gypsy

唔好意思 手快有一句冇藍字
gypsy其實都真係幾垃圾,但因為條女幾正所以我都有睇

我睇唔到哈哈
Gypsy個老公好正
睇到e7
竟然無偷食,好正,我勁鐘意d佬type

Btw...你有咩無睇過,好恐怖!
重組句子

希望唔洗爛尾

睇左未?

但都係要睇

睇完 得啖笑

慘得過我睇完s1s2
想refresh下
仲未開s3
13 reason why睇到clay餅帶
hannah冇啦啦屌走clay on99
自己攞黎衰有d覺得佢抵死

又要攞返張圖出黎
係抵死
今集got真係要屌老母
其實今季已經要屌
之前s5s6係節奏快啲
但都唔會快到咁離譜
仆你個街編劇做乜鳩嫁

自從趕收工之後真係一集狂跳狂跳
得大場面帶動劇情
有D角色甚至係plot device 黎.......無鬼用
仲加多D無無謂謂場面tum fans

又要攞返張圖出黎
係抵死

玩鳩男主角
audrey

好靚 條眉對眼加埋粒墨
就算宜家老左都係一個靚嘅嬸嬸
但shelly同audrey五五波 兩個都正
未睇got e3
要自動飛咗你哋啲留言

睇緊gypsy

唔好意思 手快有一句冇藍字
gypsy其實都真係幾垃圾,但因為條女幾正所以我都有睇

我睇唔到哈哈
Gypsy個老公好正
睇到e7
竟然無偷食,好正,我勁鐘意d佬type

Btw...你有咩無睇過,好恐怖!

agger個老公幾正 睇新聞話佢同naomi watts現實真係一齊左
好多大路野都冇睇,之前你地話the mist, 咩designated survivor 多人睇果d我都冇睇
通常揀台睇,再睇下口碑點先睇
未睇got e3
要自動飛咗你哋啲留言

睇緊gypsy

波波姐咁得閒 變咗美劇po台柱

咁又無。。
我無睇一兩日你地已經六頁
快過tennis post好多

波姐 開好多劇
多啲上黎吹下水
重組句子

希望唔洗爛尾

睇左未?

但都係要睇

睇完 得啖笑

S1其實可以好快睇完,集數好少
S2中段飛下都可以快速睇
今集got真係要屌老母
其實今季已經要屌
之前s5s6係節奏快啲
但都唔會快到咁離譜
仆你個街編劇做乜鳩嫁

得大場面帶動劇情
有D角色甚至係plot device 黎.......無鬼用

euron d ships快撚到.
由stormland 去dorne 中間, 去kings landing, 再去casterly rock 幾撚遠

Euron正正就係plot device
宜家cersei euron班人好有以前ramsey陣味
又係villain突然要風得風,造哂勢比佢周圍屈人
The Leftovers S3 VFX breakdown
條片講返S3用左咩CG
http://iloura.com.au/work/the-leftovers

原來潛水艇個scene用左咁多cg
今集got真係要屌老母
其實今季已經要屌
之前s5s6係節奏快啲
但都唔會快到咁離譜
仆你個街編劇做乜鳩嫁

得大場面帶動劇情

euron d ships快撚到.
由stormland 去dorne 中間, 去kings landing, 再去casterly rock 幾撚遠

Euron正正就係plot device
宜家cersei euron班人好有以前ramsey陣味
又係villain突然要風得風,造哂勢比佢周圍屈人

EURON d船根本快艇黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞