美劇集中討論區 (10)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Hi I am new
Leftovers 睇到S2#3
其實幾時先開始真係好睇?

S2已經最好睇

唔知佢地做緊乜
講啲冇消失既人點生活,但好似冇咩topic咁
睇到個後生仔扮Wayne
之後會唔會好睇啲?
唔係既話想棄

咁真係唔係個個岩睇既
覺得悶都正常
Btw 我覺得s3最正

S2已經最好睇

唔知佢地做緊乜
之後會唔會好睇啲?
唔係既話想棄

好正常
The Crown | Season 2 Teaser [HD] | Netflix December 8
https://www.youtube.com/watch?v=k15O_eBfUuk

事頭婆 仲要等多4個月

claire foy

margaret又上報
S3一開始elizabeth到底會變到幾老 會唔會有time jump
btw今年究竟有冇得睇black mirror S4

好想知會搵邊個演中老年版Elizabeth 好唔捨得claire foy

一時之間recast左真係有D難接受 除非搵返個好似樣
The Crown | Season 2 Teaser [HD] | Netflix December 8
https://www.youtube.com/watch?v=k15O_eBfUuk

事頭婆 仲要等多4個月

claire foy

希望佢拎到Emmy女主

呢度有冇人鐘意睇伊藤潤二
下年改編做動畫

好撚正最鐘意睇
佢有集講條友擠暗瘡正撚到

短篇同長篇我都勁鐘意!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔知係咪會揀上面幅圖果堆
一講起又想重睇
GLOW’: Netflix Renews Women’s Wrestling Comedy For Season 2

gypsy係咪收左皮喇

應該唔大budget呀套野? 我諗都會有s2掛

但反應好差 依家netflix應該唔會乜都renew
聽人講做sidney條女就係接左呢套野搞到佢個喺kingsman 2戲份好少
真係揼春

唉 唔怪得知睇kingsman 2 預告無咩佢份.... 希望有s2 比佢再發揮下 同時可以再比我睇下女

係囉 kingsman 2堆promo完全冇佢份咁滯
自從睇完套劇覺得佢幾正

自從睇完套劇覺得佢幾正 <---同你完全一樣
我已經為左睇佢睇多左次kingsman
雖然gypsy so far係麻麻地 但我都仲想睇架

kingsman2可能一出場就死左

我都有諗過會唔會炸死..因為睇預告有大爆炸 唔好呀

王道一定係表面上炸死左但最尾出返黎救全家
佢著suit好正
Marvel's The Defenders S1 爛番茄
暫時13人評,85%

未睇都有得評?

傳媒人睇咗
續返netflix又好似冇乜野睇

話說岩岩睇完handmaid's tale 覺得麻麻地

今日netflix係咪好似有劇新戲出

Atypical, 出咗喇~

關於自閉症
有興趣睇

自閉症我都有興趣喎

見到review得D+ 不了
要講地圖bug 可以講埋Dany 北上去Dragonstone個時一定會經過stepstones 同Sunspear 個邊

點解個時唔放Ellaria同Sandsnake去招兵,係要上到Dragonstone再南下多次

其實幾好奇dorne宜家情況係點 班平民

show 好似無quentyen martell?

冇,得番幾個未成年又冇出過場的bastard(都算係sand snake?)係國內

doran, arianne果班條線明明可以好好睇
cut撚哂

arianne 未夠班

雖然dorne最尾都應該唔會有咩作為,但書入面佢地條線我幾期待

in doran i trust

fire and blood

She narrowed her eyes. "What is our heart’s desire?"

"Vengeance." His voice was soft, as if he were afraid that someone might be listening. "Justice." Prince Doran pressed the onyx dragon into her palm with his swollen, gouty fingers, and whispered, "Fire and blood."

book character最鐘意係佢

呢度型到
quentyn
doran之後會唔會嫁arianne比fAegon 但因為揀左fAegon就結果最終要收皮

聽講係blackfyre

應該都唔係堅流,如果connington知道之後唔知有咩反應

搵sam tarley

Hi I am new

S2已經最好睇

唔知佢地做緊乜
之後會唔會好睇啲?
唔係既話想棄

咁真係唔係個個岩睇既
覺得悶都正常
Btw 我覺得s3最正

未見過有人話S2悶 今次第一次見
多數覺得套野悶既人S1已經棄左
去到S2個個都係讚到上天

S2已經最好睇

唔知佢地做緊乜
之後會唔會好睇啲?
唔係既話想棄

咁真係唔係個個岩睇既
覺得悶都正常
Btw 我覺得s3最正

其實S1已經覺得悶
不過冇野做先繼續睇

之前見巴絲推介呢套所以開左第一集黎睇 但係睇完完全唔知啲人做緊乜 特別係著白衫個堆 睇唔明+有啲悶所以棄左
GLOW’: Netflix Renews Women’s Wrestling Comedy For Season 2

gypsy係咪收左皮喇

應該唔大budget呀套野? 我諗都會有s2掛

但反應好差 依家netflix應該唔會乜都renew
聽人講做sidney條女就係接左呢套野搞到佢個喺kingsman 2戲份好少
真係揼春

唉 唔怪得知睇kingsman 2 預告無咩佢份.... 希望有s2 比佢再發揮下 同時可以再比我睇下女

係囉 kingsman 2堆promo完全冇佢份咁滯
自從睇完套劇覺得佢幾正

自從睇完套劇覺得佢幾正 <---同你完全一樣
我已經為左睇佢睇多左次kingsman
雖然gypsy so far係麻麻地 但我都仲想睇架

kingsman2可能一出場就死左

我都有諗過會唔會炸死..因為睇預告有大爆炸 唔好呀

王道一定係表面上炸死左但最尾出返黎救全家
佢著suit好正

個時睇kingsman已經覺得好正,想睇多d
竟然kingsmam2仲少戲份
呢度有冇人鐘意睇伊藤潤二
下年改編做動畫

好撚正最鐘意睇
佢有集講條友擠暗瘡正撚到

短篇同長篇我都勁鐘意!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔知係咪會揀上面幅圖果堆
一講起又想重睇

真係好撚痴線 但又好撚好睇
但做動畫可能冇漫畫咁痴線

S2已經最好睇

唔知佢地做緊乜
之後會唔會好睇啲?
唔係既話想棄

咁真係唔係個個岩睇既
覺得悶都正常
Btw 我覺得s3最正

其實S1已經覺得悶
不過冇野做先繼續睇

之前見巴絲推介呢套所以開左第一集黎睇 但係睇完完全唔知啲人做緊乜 特別係著白衫個堆 睇唔明+有啲悶所以棄左

我記得第一季睇到好sad 同埋GR死全家
Gypsy cancelled
Gypsy cancelled

逼害sophie cookson...

The development is somewhat surprising because Netflix had been in conversations with the producers about a second season and the cancellation decision comes after a writers room had been up and running for four weeks, working on storylines and scripts for Season 2.

擺明玩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞