召集所有精神病情緒病患者(10)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
同cp 傾完係一刻好好多, 維持到幾星期, 之後又打回原型

要不停咁練佢教既野

你地有無試過催眠?

冇試過 有咩用

其實唔係會訓著, 怕劇個d 假架

係會點?

要不停咁練佢教既野

你地有無試過催眠?

冇試過 有咩用

真係會催眠到咩都講晒出黎

唔會, 只係令到放鬆到易d 講出口, 唔會覺得唔好意思, 唔會緊張, 你唔想講既依然唔會講出黎

要不停咁練佢教既野

你地有無試過催眠?

冇試過 有咩用

係會點?

其實無咩特別, 熄燈, 淨係開夜燈, 令你唔會覺得問你野既人係唔熟唔好意思, 望住天花板訓係到, 佢引導講d 你想講既野出黎
次次催催下眠都急尿, 可能唔郁又冷氣大, 好易急 催催下成日打斷佢要去廁所 諗返有d 好笑, 之後再去已經慣左叫我開始前痾左先

要不停咁練佢教既野

你地有無試過催眠?

冇試過 有咩用

係會點?

其實無咩特別, 熄燈, 淨係開夜燈, 令你唔會覺得問你野既人係唔熟唔好意思, 望住天花板訓係到, 佢引導講d 你想講既野出黎

有咩效果啊

無呀同見CP 一樣, 不過催眠易d 喊到出黎, 我覺得, 次次都好爽, 第一次差d 喊到暈, 有d 野真係回返帶先知原來細個發生既野係影響到我而家, 唔催眠真係唔記得發生過個d 野
各位呢排點
好頭痛

唔想返工, 想快d 去旅行, 快d 覆診同醫生講隻藥好眼訓

你之前食嗰隻藥都冇事𠺝

係會點?

有咩效果啊

無呀同見CP 一樣, 不過催眠易d 喊到出黎, 我覺得, 次次都好爽, 第一次差d 喊到暈, 有d 野真係回返帶先知原來細個發生既野係影響到我而家, 唔催眠真係唔記得發生過個d 野

好想試下
我依家見嗰個輔導完全喊唔出

催眠應該平好多
以我所知考個牌就催得
唔使讀書
同CP唔同

我睇果個幾樣野都有讀, 見佢d 證書寫就係咁寫, 不過得唔得好睇夾唔夾, 除左睇有無料
各位呢排點
好頭痛

唔想返工, 想快d 去旅行, 快d 覆診同醫生講隻藥好眼訓

你之前食嗰隻藥都冇事𠺝

好嗜睡, 但係的確忍受到, 不過都想睇下仲有無同類藥轉下試下
各位呢排點
好頭痛

忙埋今個禮拜就可以做廢青

絲打加油

你地有無試過催眠?

冇試過 有咩用

係會點?

有咩效果啊

求睇催眠既詳情

冇試過 有咩用

係會點?

有咩效果啊

求睇催眠既詳情

我睇果個就移民唔接新case
聽日終於放假, 心情即刻好左
有冇巴打拎過醫生紙向房署申請搬遷...?
想了解下

係會點?

有咩效果啊

求睇催眠既詳情

我睇果個就移民唔接新case

我返香港都會book催眠做

冇試過 有咩用

係會點?

有咩效果啊

求睇催眠既詳情

見到個名諗起小埋

我今日放假都冇咩心情
有種好孤單既感覺

我鐘意訓覺訓到好晏

我今日放假都冇咩心情
有種好孤單既感覺

有我陪你
放左成個月假心情好好

我只有試過傾完 越諗越多 啲問題出哂黎
最後狀態差...........
你地傾完個感覺係點? 似係將你由牛角尖拉返出黎?客觀咁同你分析?你會唔會覺得傾完之後認清 學識咗樣野 認識自己更多?

要不停咁練佢教既野

教咗你啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞