召集所有精神病情緒病患者(10)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
召集所有精神病情緒病患者(9)
https://lihkg.com/thread/311951/page/40?ref=ios
1001 左都唔知
竟然開到10

喂你唔可以無啦啦走左去架喎 擔心你呀喂 你唔喺度又少個人同我地吹水架啦 俾我知下你近況都好呀

喂你唔可以無啦啦走左去架喎 擔心你呀喂 你唔喺度又少個人同我地吹水架啦 俾我知下你近況都好呀
改名得唔得?

po 相去呢度有咩問題, 點解要離開個po
竟然開到10

實開到既, 呢D 長期病, 我想走都走唔到, 到有一日開唔到po 可能係好事, 即係話我地好返曬, 到時開返個精神病康復區
竟然開到10

實開到既, 呢D 長期病, 我想走都走唔到, 到有一日開唔到po 可能係好事, 即係話我地好返曬, 到時開返個精神病康復區

吹水區

多得平凡巴帶領我入黎, 最初打精神病搵到呢個po 的

粒白瓜子俾我曬到變左色
仲有好多排都形住係黃左少少咁

食左q仔個人無咁銳利,唔記得野好似多左咁
要諗下係唔係應該食,有利有弊,煩

粒白瓜子俾我曬到變左色
仲有好多排都形住係黃左少少咁

食左q仔個人無咁銳利,唔記得野好似多左咁
要諗下係唔係應該食,有利有弊,煩

琴晚啪左6粒定5粒

多得平凡巴帶領我入黎, 最初打精神病搵到呢個po 的

依家有你喺度,幫左好多巴絲
成個post唔同曬啦

po 相去呢度有咩問題, 點解要離開個po

唉,佢好似唔想我上黎吹水
白瓜子可唔可以入境?
講真有時同樣嘅嘢講咁多次,我會唔想講
白瓜子可唔可以入境?

好行唔送

但醫生開比我,佢完全無同過我講呢個問題。。
講真有時同樣嘅嘢講咁多次,我會唔想講

我係咪miss 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞