買電視機 / 換電視機 集中討論區 (136)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
點解盛澤 b2 同 c2 一樣錢
對,你當海外發佈

5月中香港Sony會再搞本地發佈會
什麼,我post冇打錯

where
上佢官網
LG 55" OLED TV B2 水
84XX
LG 65" OLED TV B2 水
127XX

=================================

LG 55" OLED TV C2 水
96XX
LG 65" OLED TV C2 水
153XX
LG 77" OLED TV C2 水
25XXX
LG 83" OLED TV C2 水
39XXX
呢個係最新價錢? 同我問個時又平左啲
主要睇下戲 可能好間唔中打下機 B 其實係咪都夠屌 好似差處理器同埋個HDMI, 同光度

1200 蚊值唔值簡C2 (貴15%)
應該算最新,我都係問佢哋
值得,明顯光D,色彩都好D
6月先去搵係會危險的
4-5月就冇問題, 驚既就試下固定去一間Avlife搵個sales打好關係
講清楚你既處境
睇下佢建議你幾時出手, 始終貨量佢地會清楚D
新機A95L方面, 如果唔係無限budget, 一千幾百猶如垃圾既level就算la
就咁睇A95K會買到A95L既85-90%質素,
但A95K現價應該係A95L上市價既66-50%左右
好 keep C2
因為睇左Gadget Gang 推b2
都幾抵行貨的話
如果買行貨咪B2,水貨咪C2

B2行貨唔係貴水貨好多
Exactly
非常清晰
分分鐘講得仲好過我

我好安慰
谷左好多年
但係依家我都煩惱緊A95K誘人既價格, 定係A95L 既改良好
同埋42/48吋冇更新, 比step巴你估中左繼續賣
42同48根本冇新PANEL

就算42C3同48C3都冇光左,只是晶片更新
去望多幾次A95K, 覺得可以就去馬,始終現在個價已經靚
6月先搬屋
想買行貨a95k
而家要$33000 送 ps5

係咪再等到5-6月
睇下有冇再減價先買好?
Panasonic都係
都唔係佢估中
有咁貴咩 之前問都係$3 樓下
5月好買, 另外大鋪要問折實價
50X90J就唔知點,X90L唔再出50吋
新手無知一問 折實價係咪代表會扣左d贈品(sound bar/超市券等等)
No
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞