買電視機 / 換電視機 集中討論區 (136)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
唔該Step巴同迪路

咁等埋A95L 睇下咩環境先
大家點睇LG新個部42LX3QPCA?
非常昂貴,賣點咪可曲可平mon

畫質同C2應該一樣
可曲可平真係好啱我心水但係對我而言真係實在太貴
等於3部42C2
太進取

不過價錢貴從來都唔係產品既缺點
獨市產品係咁
試左 唔插都係唔得
而家唯有熄Xbox 電掣
用先開
都唔新喎

不過呢個可調節曲面係睇用家需要,如果冇需要可以唔使考慮,而有需要都只係得呢個選擇,同其他電視比較唔公平
55X85K 5880 係邊到買?
price.com 淨機
我4月買x85j都要$8280
依家$5880真係好扺

一部S21 FE舊年新出已經係$5000
今年真係早左好多減價, 所以我都好懷疑4月仲會唔會減
可能依家已經係底價
我3月轉S23U, 續航力真係幾級咁跳
睇中左Samsung qa55s95bajxzk

16900 送2500 優惠卷
抵屌?
55” $15000 選擇應該最好係A95K?
而家喺price.com 最平行貨嗰啲客度買唔知有冇PS5 送
a95k 15590真係最佳畫質
但係price.com都係淨機價冇ps5的
如果想要ps5就要去大鋪買
基於ps5售價為4380
只要大鋪賣平過或者等於19970就係比細鋪更抵
而且送貨免費,簽卡唔收手續費,同埋回贈優惠/活動都係考慮因素之一
加多少少,$15590 a95k仲好
s95b 冇Dolby vision ,冇heatsink相對易燒印
唔該師兄,等埋Sony 發怖會睇下舊款會唔會落價先
啱啊,我都等緊
不過個價我估都唔會大改變
畢竟3皮減到依家皮半
反而新機有幾大進步最值得商榷
巴打指Sony XR-55A95K?
巴打見你咁熟 再伸手問多個問題 ,發布會大約幾時?3月中裝修好
3月1日夜晚11點,
但正常都6月打後先上市
今年咁遲先發佈,唔知會唔會再遲d
同埋就算正常6月上市,原價一定會貴好多
A95L 2字尾係走唔甩
我應該唔會追新,希望到時再便D,咁我再等等先,重有時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞