覺唔覺識得係淘寶買音響線既人好醒

792 回覆
703 Like 99 Dislike
睇依個POST 分唔到直定曲
睇分kef ls60最抵又唔洗sub同amp都咁高分
https://www.spinorama.org/scores.html?quality=High
ve啦
當年ie800 屌打好多耳機
但冇得換線啲人唔like
見你用原裝線 d人會覺得你唔識野 窮鬼 木耳
Btw ie800係好正
隻仙女座一聽就係係用啲垃圾淘寶動鐵尻砌
同淘果啲5舊水 10單元一尻樣
現代修真討論區
有樣野同淘寶唔同。淘寶用inear sd2個公模 戴得舒服好多的
等陣又同你講黃/藍

大佬,我係淘寶買40蚊港紙,你香港賣到120蚊

真心唔係唔想撐,我都要食飯唔係剩係你要食

貴3倍咩玩法
最簡單 上網cat 6線 /usb3.0數據線 /hdmi線黃金賣d淘寶大陸牌線 貴到呢
神仙打交
仲有好似公司做野d label仔, 淘寶1卷500張 百零蚊

你香港代理收我一蚊一張

人地仲要有野送,試過卷label凹左客服問佢點處理,佢ship過一舊新比我,舊既留返自己用

你香港貨物出門怒不退換

我訂貨報價都同老板好交代好多,有時香港d公司都要檢討下,有得簡我都唔想用淘寶呀,但你地真係好撚貴
呢個都係重點,重點係佢地d貨都係made in China,我懷疑直頭係淘返黎既添
由hi dip 到碩士都讀孖e既表示
活到老學到老
見過有人話綠聯傳唔到4K120
可唔可以解釋下點解換條數據線 電源線 耳機線。機械度唔到既數據 ,但係金耳大神會聽到靚聲d?
音響佬 : 綠聯=垃圾雜牌
Fiio , ibasso , oppo =高科技國際影音牌子
Facebook耳機group好撚多呢d on9仔,係d茶餐廳一係就公眾地方show靚器材曬命咁撚嘈都唔知聽咩靚聲,有位師兄講個呢個問題都俾人圍屌,入面班人只係識講 “人地點玩關你咩事” ... “邊個話食野唔可以聽歌”....
點解dac amp 座台要落返隻高級影音腳
但係機疊機又唔洗落腳
JH?
唔記得啦 反正個賣點就同淘寶一樣 多單元 多鐵 hires級享受
你听不出不代表别人听不出。不然为啥音频工程师自己都要设计不同的线材。

認真,線最撚搵笨
改變唔超過5%
我有錢升級個前/後端一定比買線好好撚多
認真!想問5%係點計出黎?
我唔用文字答你 我直接用圖答你 升級線到底有幾on9

圖為akg k812
當然可能會有音響佬同你講 akg只係垃圾牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞