覺唔覺識得係淘寶買音響線既人好醒

792 回覆
703 Like 99 Dislike
以前啲超高級 server 條 flat cable 都係純銀線
咁即係乜野 又口UPUP? 又沒有數據? 整條線出黎話提升幾多幾多 無個數字講提升到幾多?
叫你自己去睇人地 catalog
人地會有數據畀你
你識睇既話
初:大師,您聽音的地方溫度、濕度和經緯度都是什麼?
大:呃~~~,大師我從來不知道溫度、濕度和經緯度都和聽音有什麼關係。
我能聽出機器或者電線之間的ppm的區別。
好多商品都係靠吹噓
D音響金耳大師 話條線99N線會有99999倍影響 真係服能左班撚頭
佢地屋企後花全部配備獨立發電廠 唔洗經大廈電錶攞電
1000蚊買條5cm USB
真心覺得要驗腦
貴過人地大廈火牛房拉個條蛇
留名等睇班賣線打手 圍屌你地
點解要用flat cable 唔用絞線? 係咪佢地唔能識物理?
超高級server 條線淨係用純銀線 係咪佢地呃錢? 點解唔撈D外星物質落去 淨係用銀? 我屋企隻狗兜都鍍金啦
以前 ide 同 scsi 咪 flat cable
你問intel 果班友點解唔用絞線囉
淘寶就等於爛銅,無得討論架喎
咁仲算唔算係超高級server?
電腦 ide flat cable 入面唔係爛銅係乜?
你部野入面用緊幾多N?
當年技術係咁多
咁以前都有 server 有高低級架嘛
你條音響線高級過當年美國佬射火箭上月球個D數據線?
用緊爛銅

家用睇 YouTube 唔使靚
http://www.roger-russell.com/wire/wire.htm
唔識睇嗎? 用IE撳右鍵有得翻譯做中文
你地班木耳真幸福
Analog 訊號要抗干擾都算講得通,但班玄學家連digital嘅HDMI線都話要用靚線先得
大師,您上一次測聽力是什麼時候?您的血糖、血壓、血脂都正常吧?
家陣出到USB 3.0 班大師賣線 仲賣緊USB 2.0 點撚樣搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞