覺唔覺識得係淘寶買音響線既人好醒

792 回覆
703 Like 100 Dislike
有乜唔得 你睇上面d醫院儀器d線咁幼都得啦
我屋企都有條太婆留落黎既銅線
相傳當年太婆同呀婆信佛
呢條線就係穿住11粒佛珠日復日年復年受佛經熏陶
足足近百年佛經浸淫
有一次俾個玩開hifi既fd睇下條銅線
佢一摸就話感到佛光照頂
仲求我要讓條線俾佢做音響線
小弟雖然都有玩音響,但成日都講,啲發燒友一萬幾千蚊買條線返黎,老閪都話好聽啲啦 唔通話差唔多咩
大神煲線既靈感係來源於太上老君練丹
做呢啲生意,一條線成本幾十蚊咋
10蚊會暗斷會唔啱size
而家啲人煲線得其法,不得其道
追求表面客觀既厚薄高低
無左靈魂係入面
仲有防干擾效果
一見到耳機線係8絞或以上就知係高級線材
7N已經係實驗室級數既線,好貴同埋唔易搵到,我買線邊間標7N仲要咁撚平我直情成間black list呃9人
祝各位耳機大能早日各位耳機大能早日證得其道 早日羽化飛升上界 享受無損HIRES音質
見到幾多絞幾多絞個d都black list埋啦 好地地包多層膠係外面唔得既 係都要整D積塵設計出黎
你識條撚咩 個啲音場你分得到咩柒頭
親 岩岩幢唐樓大維修完
徹底更換左全幢大廈水電煤喉管
保證唔會漏水漏電
音響撚真心癲 好捨得洗錢

但係玩線果啲真係個腦裝屎 又鍍乜鍍物 又話啲聲暖啲,十萬蚊一條線都做傻仔

最撚喪係呢啲product 都有人買:

https://www.lessloss.com/blackbody-p-200.html

一個識吸環境輻射嘅盒,間房播歌聲會靚啲

成日笑啲人信星座戇鳩,信呢啲就仲撚戇鳩
Casetify
3N係99.96%,4N係99.99%啊?
有無鍍金版本?
我買線個老板好老實:唔洗買貴,個分別好細。唯一分別係原料貴,等於你用A4白紙同金鉑紙寫字,寫到但金鉑紙多少係有啲多餘
音響同相機都係搵傻仔笨柒

咁Mac ventura 同 monterey 邊個好聲啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞