覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
香港得班正常樣 中上樣

個個都中上

睇黎連登既中上樣男性佔左連登男會員既99%
咁係因為你未見過我
me都屌打全港9成男人

鬼佬死開啦
女人普遍會化妝
男人就唔會化妝
咁樣點比都係好大落差
見過好多女神素顏根本就
利申 由細到大都係冇乜男同學

我做你同學

巴定絲
我個樣中上
利申:靚仔過阮民安
上面啲男人幾無恥 比藉口自己放pair

有咩問題如果唔臭唔影響到人
五官要靚得黎又夾先真係靚

利申:從來唔覺自己靚,但間唔中比啲朋友同學讚
噉靚仔托咩
有時間打扮不如去學下嘢充實下自已
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦

問題係有無咁多空閒時間 女人可以靠扮靚等人養 男人係咪靚就可以唔駛做等人包?最後咪都係要做 既然有錢有女 何必要整色整水哂時間

咩年代呀
冇咩港男養得起女人架喇

同事都雙薪家庭黎
所以個個迫住請工人睇細路同老人家

岩呀就係你搞清咩年代未呀?以前d女人仲會肯同你捱 而家無錢就過主啦 所以咪更加無時間整色整水 個個諗住有錢有女 有樓有女
成班毒撚沖哂出黎話自己靚仔圖都無張

利申:靚仔 出街回頭率100%

你係柒到回頭率100%咋掛

柒到咁仲夠膽出街
噉靚仔托咩
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦

問題係有無咁多空閒時間 女人可以靠扮靚等人養 男人係咪靚就可以唔駛做等人包?最後咪都係要做 既然有錢有女 何必要整色整水哂時間

咩年代呀
冇咩港男養得起女人架喇

同事都雙薪家庭黎

岩呀就係你搞清咩年代未呀?以前d女人仲會肯同你捱 而家無錢就過主啦 所以咪更加無時間整色整水 個個諗住有錢有女 有樓有女

咁女人一樣要儲錢買樓供樓姐
講到得男人先咁慘咁
香港得班正常樣 中上樣

個個都中上

睇黎連登既中上樣男性佔左連登男會員既99%

仲有1%係正常樣

秒撚左你地啦 仲話自己好撚靚仔
噉靚仔托咩
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦

咩年代呀
冇咩港男養得起女人架喇

同事都雙薪家庭黎

咁女人一樣要儲錢買樓供樓姐
講到得男人先咁慘咁

屌講經 有幾多寧願揀個靚仔然後一齊捱 而唔揀有錢佬 有幾多睇樣唔係睇package
我毒係屋企你點見

啱啱做完facial
睇曬d comment
依加去cap 圖
認同

連我呢啲普通樣都成日畀人話靚仔
睇負皮數就知連登多油頭毒撚
其實點先算係靚仔
香港好多女都唔化妝嫁啦

成班毒撚沖哂出黎話自己靚仔圖都無張

利申:靚仔 出街回頭率100%

你是智障嗎

其實正中間灰衫後面個白衫 個樣應該唔差
不過咁多個人先得一個 ...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞