覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好
我都唔係了解女人既男人,只係知道你地有d唔會講到出口既general rules。

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

乜唔係素顏靚 身材好 斯文但對自己姣 肯扑?_
?

仲要性格好

性格好係好重要 返工返學被逼同d好唔想同佢地social既人social呢,真係好大壓力,覺得自己好假。
女友一個擁抱一下摸頭就已經可以令我地覺得好開心好舒服,如果係課餘工餘時間仲要忍受脾氣,咁會好難行落去

素顏靚 身材好 斯文但對自己姣 肯扑 仲要性格好既女
你憑咩追人
你話靚仔唔多 我都唔敢話唔係 靚女多?
你話靚仔唔多 我都唔敢話唔係 靚女多?

你知唔知自己講緊乜

同意就好
我都唔係了解女人既男人,只係知道你地有d唔會講到出口既general rules。

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

?

仲要性格好

性格好係好重要 返工返學被逼同d好唔想同佢地social既人social呢,真係好大壓力,覺得自己好假。
女友一個擁抱一下摸頭就已經可以令我地覺得好開心好舒服,如果係課餘工餘時間仲要忍受脾氣,咁會好難行落去

你憑咩追人

乜你唔係問普遍男人條件咩?
我隨口up幾個常見
因為女人可以化妝

同意就好

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

?

仲要性格好

你憑咩追人

窮矮毒皮膚唔好但有咁嘅女仔鍾意,咁代表乜?

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

?

仲要性格好

你憑咩追人

代表你要好好把握佢
真係少靚仔 好多仲要米7都冇都可以拖靚女
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔
雖然矮左啲 但日本仔幾型
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

係 五官好靚 好深
但佢地多數人都剃眉自己畫
佢地番so根好撚正 香港無咩人做到
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

有時見日本明星 好多都鬼鬼地
佐佐木希好好例子啦
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

係 五官好靚 好深
但佢地多數人都剃眉自己畫
佢地番so根好撚正 香港無咩人做到

唔同種無計
支那種

男人好多要求
只係唔講

?

仲要性格好

你憑咩追人

代表你要好好把握佢

代表果個女仔揀唔到高大威猛有錢又靚仔仲好專一同溫柔既男仔,而且佢知道因為條件唔對等可以食得住個矮毒窮男仔,個男仔會額外付出好多去維持關係,但係佢自己可以隨時搵到個好既就飛人

男人好多要求
只係唔講

?

仲要性格好

你憑咩追人

代表你要好好把握佢

多謝
靚仔反而不太重要
真男人先吸引
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

佐佐木希好好例子啦

男既山田孝之
你明顯見到5觀都亞洲人唔係好同

?

仲要性格好

你憑咩追人

代表你要好好把握佢

多謝

佢接受依家你窮唔等於接受你一世窮
佢接受你依家毒唔等於接受你一世毒
你點都係要令自己進步

仲要性格好

你憑咩追人

代表你要好好把握佢

多謝

佢接受依家你窮唔等於接受你一世窮
佢接受你依家毒唔等於接受你一世毒
你點都係要令自己進步

有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

佐佐木希好好例子啦

男既山田孝之
你明顯見到5觀都亞洲人唔係好同

差d睇錯佐佐木另一個希
冰之驕子pride同goodluck既木村都好靚仔
Pm我就知咩係靚仔
Pm我就知咩係靚仔

Pmed
仲以為有自信撚自貼
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

紅字真係係差好遠
但眉就唔使點畫, 修修佢ok
上咗粉遮遮佢係精神好多
皮膚好,靚五官,好面型加個普通髮型, 識襯衫就好ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞