覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
如果無堆化妝護膚 靚女少九成

真係唔化妝都五官靚皮膚又靚既做晒model明星啦

有d明星都唔見得靚得去邊
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

皮膚冇特別問題點解仲要搽
因為女人有得化妝而男人唔少化妝囉
講真成日話女人化下妝,豬扒都變梅艷芳
其實男仔真心去做gym操下,最少都係個大隻毒撚

你個名 不過我認同大隻重要過樣

聽到個名係咪扯扯地
重要性都差唔多啦,只係當個樣無得救的時候,操大隻D未當係remedy囉。
你講果啲男神樣咪又係果啲死乸型韓狗樣 收皮啦
我都覺 出親街都好似比人笑樣衰咁

連登人太多男人唔知醜以為自己靚仔/正常樣
說明靚嘅dna通常遺傳俾女
講真成日話女人化下妝,豬扒都變梅艷芳
其實男仔真心去做gym操下,最少都係個大隻毒撚

你個名 不過我認同大隻重要過樣

男仔大隻小小已經好型,相反女仔係唔靚嘅你點化妝都唔會靚,一係直接整容
淨係金鐘班巴打都屌打好多人啦

真,金鐘果堆西裝友好高質下
誰人偷偷留下負皮
不服來辯啊

覺就覺,唔覺就唔覺
辯乜撚野?

Logic都冇,仲以為自己口才好撚了得?
上面班男人個個都賴三賴四 話女人化妝先靚
好心啦有啲自知之明啦 眉又唔修 黑頭又唔唧 污污where where咁 仲要成日剪個柒頭
日本仔都冇幾個天生靚仔啦 咪又靠打扮 賴賴賴
我仲未做完facial
夜d post d 素人港女出黎
當我死嫁?
反而冇咩靚女fd

利申:model
講真我唔算去過多國家
但唔講台灣、日本
新加坡d仔都著得幾好幾斯文
雖然都唔係靚仔
但香港男仔真係好多都好hea
講真我唔算去過多國家
但唔講台灣、日本
雖然都唔係靚仔

日本仔真係唔識欣賞...
講真我唔算去過多國家
但唔講台灣、日本
雖然都唔係靚仔

日本仔真係唔識欣賞...

新加坡好hea wo
全部都拖鞋短褲TEE
不過個個都高大搭救
誰人偷偷留下負皮
不服來辯啊

覺就覺,唔覺就唔覺
辯乜撚野?

Logic都冇,仲以為自己口才好撚了得?

嬲豬嬲得咁肉酸
唔覺咪post d素人靚仔港男出黎囉
你地開post 討論港女就得
討論港男點再好d又得罪你地

幫你講埋啦
全部港女都係雞
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

皮膚冇特別問題點解仲要搽

保養 唔係等出問題先補救
認同香港冇靚仔

同埋香港男仔對女仔既樣要求都幾高
痴撚線死基佬喺度睇男人
男人拖條女出黎,靚既先有face
女人拖條仔出黎,你靚仔who fucking cares,返咩工住係邊先matter

咁你為左求偶會點做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞