覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike

但all back wor

樣子問題

札得topknot 都會首先明白預期既代價既

咁你繼續

無野好繼續 只係想知咩叫女人眼中既乾淨
而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

即係短髮 all back 都唔夠?
要無汗毛咁樣?

依段

利申先,我係巴打
你首先要理解一下女人眼中乜野叫「乾淨整齊企理」既男人
如果你係油頭暗瘡毒撚,咁去頭油去暗瘡脫毒只係第一步,去晒暗瘡之後就要做護膚,等佢唔好再出新瘡,新瘡加舊印真係好核突。
髮型方面其實男人頭髮長得好快,你同一個髮型真係3,4個星期好去剪一次,你地成日笑d比比鳥頭,係髮型方面其實面形比五官重要,女人可能oval face shape係最屈機方形最撚慘,而男人就其實方形先最屈機,咩髮型都夾到,包括你地恥笑既比比鳥頭。如果唔中意既就剪短佢,gel上去類似quiff咁。如果你輪廓出d,咁兩邊可以剷短d, 如果你輪廓無咁出,咁就唔好剷咁短。出街前gel下佢整齊d都已經好好多。
著衫rule no.1 去咩場合著就著咩衫著咩鞋,我諗你都唔會係謝師宴毒撚,你應該明。普通出街v 領淨色黑白灰tee係最穩陣,留意白tee唔好有汗跡。褲,冬天就深色slim fit牛仔褲or chino加boot, 你唔夠高可以增高,夏天slim fit同樣都係牛仔可以花小小,同埋chino, 不過全部短。
手錶,亦係一個重要既item, 唔可以唔戴,係男人唯一既配飾。你來自咩階層就戴咩錶,記住你唔係離地階級既你搵到錢儲到錢都係買rolex好啦,你買到隻patek phillipe, 都唔會令你成為戴pp果個階層既人。以rolex submariner做例子,夏天出汗,唔好戴皮帶,鋼帶夠做,秋冬天可以nato可皮帶可以鋼帶。
記住,作為一個男人,外表唔係你最重要既野,唔代表你可以唔執。你既事業荷包同埋你身肌肉好緊要,你唔操肌你老左就知慘,無事業你唔會有女人,老左一樣慘。你真係要玩衣著既,你洗錢去造suit啦,男人fashion係得呢樣有野玩。仲有,其實對人既態度先係最最最重要,女人唔中意既,其實係唔尊重女人既男人,亦都唔會中意樣樣負面既男人。
補充多一樣,你做到一個望落乾淨既男人,但你要搭地鐵搭巴士,姐係要同人迫,咁如果你有陣味就大獲啦,第一眼果個印象乜都無晒
Dse雞受教了

top knot就係佢地唔中意既野

樣子問題

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好
我都唔係了解女人既男人,只係知道你地有d唔會講到出口既general rules。

樣子問題

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好
我都唔係了解女人既男人,只係知道你地有d唔會講到出口既general rules。

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

樣子問題

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

要無汗毛咁樣?

依段

利申先,我係巴打
如果你係油頭暗瘡毒撚,咁去頭油去暗瘡脫毒只係第一步,去晒暗瘡之後就要做護膚,等佢唔好再出新瘡,新瘡加舊印真係好核突。
髮型方面其實男人頭髮長得好快,你同一個髮型真係3,4個星期好去剪一次,你地成日笑d比比鳥頭,係髮型方面其實面形比五官重要,女人可能oval face shape係最屈機方形最撚慘,而男人就其實方形先最屈機,咩髮型都夾到,包括你地恥笑既比比鳥頭。如果唔中意既就剪短佢,gel上去類似quiff咁。如果你輪廓出d,咁兩邊可以剷短d, 如果你輪廓無咁出,咁就唔好剷咁短。出街前gel下佢整齊d都已經好好多。
著衫rule no.1 去咩場合著就著咩衫著咩鞋,我諗你都唔會係謝師宴毒撚,你應該明。普通出街v 領淨色黑白灰tee係最穩陣,留意白tee唔好有汗跡。褲,冬天就深色slim fit牛仔褲or chino加boot, 你唔夠高可以增高,夏天slim fit同樣都係牛仔可以花小小,同埋chino, 不過全部短。
手錶,亦係一個重要既item, 唔可以唔戴,係男人唯一既配飾。你來自咩階層就戴咩錶,記住你唔係離地階級既你搵到錢儲到錢都係買rolex好啦,你買到隻patek phillipe, 都唔會令你成為戴pp果個階層既人。以rolex submariner做例子,夏天出汗,唔好戴皮帶,鋼帶夠做,秋冬天可以nato可皮帶可以鋼帶。
記住,作為一個男人,外表唔係你最重要既野,唔代表你可以唔執。你既事業荷包同埋你身肌肉好緊要,你唔操肌你老左就知慘,無事業你唔會有女人,老左一樣慘。你真係要玩衣著既,你洗錢去造suit啦,男人fashion係得呢樣有野玩。仲有,其實對人既態度先係最最最重要,女人唔中意既,其實係唔尊重女人既男人,亦都唔會中意樣樣負面既男人。
補充多一樣,你做到一個望落乾淨既男人,但你要搭地鐵搭巴士,姐係要同人迫,咁如果你有陣味就大獲啦,第一眼果個印象乜都無晒

睇黎絲打成日遇到d唔知自己個身好臭既男人
真心好少
我順眼少少出街都feel到有人望
我淨係知有線黃浩賢好好J
晚晚睇新聞最前線cap低佢啲扒
我淨係知有線黃浩賢好好J
晚晚睇新聞最前線cap低佢啲扒

Gay
真心好少

咦你上水呀堅哥?
同個女上司點呀
真心好少

咦你上水呀堅哥?
同個女上司點呀

穩定發展中
男睇男 同女睇男角度又唔同
有時見到啲仔好型
連我係仔都手好想幫佢含果啲
女朋友反而話一般

樣子問題

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好

我只係唔識點講
依加識
以後直接同d柒頭咁講
男睇男 同女睇男角度又唔同
有時見到啲仔好型
連我係仔都手好想幫佢含果啲
女朋友反而話一般

無圖好難討論

樣子問題

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講
真心好少

咦你上水呀堅哥?
同個女上司點呀

穩定發展中

...
繼續飄移

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

要無汗毛咁樣?

依段

利申先,我係巴打

睇黎絲打成日遇到d唔知自己個身好臭既男人

多數肥仔
反而肥婆無味

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

乜唔係
素顏靚 身材好 斯文但對自己姣 肯扑
真心好少

咦你上水呀堅哥?
同個女上司點呀

穩定發展中

早兩日又開post話分手既?
其實你女朋友好好,好好珍惜佢啦
真心好少

咦你上水呀堅哥?
同個女上司點呀

穩定發展中

而家迫我開聯名戶口
樓主會唔會開評樣post

咁你繼續

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

乜唔係

仲要性格好
樓主會唔會開評樣post

例如?
真心好少

咦你上水呀堅哥?
同個女上司點呀

穩定發展中

而家迫我開聯名戶口

姐係想同你過世囉
開聯名戶口一齊儲錢呀咁簡單,錢係流動性高既資產,唔降低你賺既錢既流動性,點可以保證你洗係女人身上既錢,果個女人只係佢呀
所以我好難做 個個都以為我係花心蘿蔔

而家明了

我都好同意樓上巴打講
係睇整體感覺

同意就好

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

乜唔係

仲要性格好

性格好係好重要 返工返學被逼同d好唔想同佢地social既人social呢,真係好大壓力,覺得自己好假。
女友一個擁抱一下摸頭就已經可以令我地覺得好開心好舒服,如果係課餘工餘時間仲要忍受脾氣,咁會好難行落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞