覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike

勁多女神級靚女
男神樣就真係極罕見

不如咁講,我唔否認少靚仔
但我覺得可能係韓風同歐洲既標準入左香港,
同時提高左審美觀
不知不覺港男質素就好似低左
當然,港仔少左注重打份都有可能

sor for19999

勁多女神級靚女
男神樣就真係極罕見

有咩女神,show黎睇下

我啲同級中同同師妹已經極多
自己都會忍唔住成日睇佢地ig

勁多女神級靚女
男神樣就真係極罕見

不如咁講,我唔否認少靚仔
但我覺得可能係韓風同歐洲既標準入左香港,
同時提高左審美觀
不知不覺港男質素就好似低左
當然,港仔少左注重打份都有可能

sor for19999

可能啦
都真係
靚仔又真係少見

係真係少
香港d仔唔打扮都咁少靚仔
個個都打扮既,咁靚仔就更加難突出

男仔打扮指普通儀容清潔?
定化埋妝

利申先,我係巴打
你首先要理解一下女人眼中乜野叫「乾淨整齊企理」既男人
如果你係油頭暗瘡毒撚,咁去頭油去暗瘡脫毒只係第一步,去晒暗瘡之後就要做護膚,等佢唔好再出新瘡,新瘡加舊印真係好核突。
髮型方面其實男人頭髮長得好快,你同一個髮型真係3,4個星期好去剪一次,你地成日笑d比比鳥頭,係髮型方面其實面形比五官重要,女人可能oval face shape係最屈機方形最撚慘,而男人就其實方形先最屈機,咩髮型都夾到,包括你地恥笑既比比鳥頭。如果唔中意既就剪短佢,gel上去類似quiff咁。如果你輪廓出d,咁兩邊可以剷短d, 如果你輪廓無咁出,咁就唔好剷咁短。出街前gel下佢整齊d都已經好好多。
著衫rule no.1 去咩場合著就著咩衫著咩鞋,我諗你都唔會係謝師宴毒撚,你應該明。普通出街v 領淨色黑白灰tee係最穩陣,留意白tee唔好有汗跡。褲,冬天就深色slim fit牛仔褲or chino加boot, 你唔夠高可以增高,夏天slim fit同樣都係牛仔可以花小小,同埋chino, 不過全部短。
手錶,亦係一個重要既item, 唔可以唔戴,係男人唯一既配飾。你來自咩階層就戴咩錶,記住你唔係離地階級既你搵到錢儲到錢都係買rolex好啦,你買到隻patek phillipe, 都唔會令你成為戴pp果個階層既人。以rolex submariner做例子,夏天出汗,唔好戴皮帶,鋼帶夠做,秋冬天可以nato可皮帶可以鋼帶。
記住,作為一個男人,外表唔係你最重要既野,唔代表你可以唔執。你既事業荷包同埋你身肌肉好緊要,你唔操肌你老左就知慘,無事業你唔會有女人,老左一樣慘。你真係要玩衣著既,你洗錢去造suit啦,男人fashion係得呢樣有野玩。仲有,其實對人既態度先係最最最重要,女人唔中意既,其實係唔尊重女人既男人,亦都唔會中意樣樣負面既男人。
補充多一樣,你做到一個望落乾淨既男人,但你要搭地鐵搭巴士,姐係要同人迫,咁如果你有陣味就大獲啦,第一眼果個印象乜都無晒。

有道理

咁男人有無唔講出口架?
男人好似乜都講

男人好多要求
只係唔講

乜唔係素顏靚 身材好 斯文但對自己姣 肯扑?_
?

仲要性格好

性格好係好重要 返工返學被逼同d好唔想同佢地social既人social呢,真係好大壓力,覺得自己好假。
女友一個擁抱一下摸頭就已經可以令我地覺得好開心好舒服,如果係課餘工餘時間仲要忍受脾氣,咁會好難行落去

素顏靚 身材好 斯文但對自己姣 肯扑 仲要性格好既女
你憑咩追人

窮矮毒皮膚唔好但有咁嘅女仔鍾意,咁代表乜?

好好珍惜 個女仔做大慈善家

素人啊

j死人

j死人

Halo

勁多女神級靚女
男神樣就真係極罕見

有咩女神,show黎睇下

我啲同級中同同師妹已經極多
自己都會忍唔住成日睇佢地ig

中學階段真係靚女多
比ig
樓上係咪眼有事
唔識分素顏有無化妝
淨講依個
YouTube 叫歐陽美子
大把素顏片
自己去睇啦
未見過我姐
成班毒撚沖哂出黎話自己靚仔圖都無張

利申:靚仔 出街回頭率100%

智障我真係會回頭望
樓上係咪眼有事
唔識分素顏有無化妝
淨講依個
大把素顏片
自己去睇啦

唔好老屈我
樓上係咪眼有事
唔識分素顏有無化妝
淨講依個
大把素顏片
自己去睇啦

唔好老屈我

樓樓樓上
樓上係咪眼有事
唔識分素顏有無化妝
淨講依個
大把素顏片
自己去睇啦

好耐之前有睇佢 佢好耐冇up新片
樓上係咪眼有事
唔識分素顏有無化妝
淨講依個
大把素顏片
自己去睇啦

好耐之前有睇佢 佢好耐冇up新片

美子真係好正
靚仔有型會有反效果,個個女同事/同學都會認為你一定大把女,之後同你保持距離。

唔好推啦
唔夠你靚
大把所謂既女神啲粉多撚到
大風啲都以為去左北極 落哂雪
利申 唔敢話自己靚仔 不過我唔柒
me都屌打全港9成男人

Me. 屌打9成9
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

想像一下每日個朝早,條仔同你掙化妝台化妝既情境

唔係個個絲打屋企都住豪宅有化妝枱 我得塊好大既鏡 拎住黎化/擺係書枱化/坐係床化 化妝枱根本唔係要化妝既首要條件

其實男人遮瑕真係over左
暗瘡同暗瘡印果d野俾錢去睇醫生做facial從根本解決佢就得
女人雖然中意男人整齊企理,但係唔會中意姿整既男仔
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

唔係個個絲打屋企都住豪宅有化妝枱 我得塊好大既鏡 拎住黎化/擺係書枱化/坐係床化 化妝枱根本唔係要化妝既首要條件

暗瘡同暗瘡印果d野俾錢去睇醫生做facial從根本解決佢就得

點會over 左
皮膚好 無論你man唔man都應該係要有

遮暇 遮印 其實好重要

點會over 左
皮膚好 無論你man唔man都應該係要有

遮暇 遮印 其實好重要

遮一遮其實係對人對自己尊重
成面印一點點見到都唔開胃啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞