覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
靚仔有型會有反效果,個個女同事/同學都會認為你一定大把女,之後同你保持距離。

咁靚女都係姐
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

想像一下每日個朝早,條仔同你掙化妝台化妝既情境

唔係個個絲打屋企都住豪宅有化妝枱 我得塊好大既鏡 拎住黎化/擺係書枱化/坐係床化 化妝枱根本唔係要化妝既首要條件

其實男人遮瑕真係over左
暗瘡同暗瘡印果d野俾錢去睇醫生做facial從根本解決佢就得
女人雖然中意男人整齊企理,但係唔會中意姿整既男仔

點會over 左
皮膚好 無論你man唔man都應該係要有

遮暇 遮印 其實好重要

同意
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

唔係個個絲打屋企都住豪宅有化妝枱 我得塊好大既鏡 拎住黎化/擺係書枱化/坐係床化 化妝枱根本唔係要化妝既首要條件

暗瘡同暗瘡印果d野俾錢去睇醫生做facial從根本解決佢就得

點會over 左

遮暇 遮印 其實好重要

遮一遮其實係對人對自己尊重
成面印一點點見到都唔開胃啦

我想指出既係遮左,問題依舊係度,只係人地見唔到
與其諗辦法去遮,不如直接去睇醫生解決佢
一味靠遮掩係無用,越遮越多問題,放工放學返到屋企洗完面一照鏡咪又係想自殺

點會over 左

遮暇 遮印 其實好重要

我想指出既係遮左,問題依舊係度,只係人地見唔到
與其諗辦法去遮,不如直接去睇醫生解決佢
一味靠遮掩係無用,越遮越多問題,放工放學返到屋企洗完面一照鏡咪又係想自殺

Why not both ?
兩者無衝突

點會over 左

遮暇 遮印 其實好重要

我都覺得樣衰既人行出街係對路人既唔尊重

點會over 左

遮暇 遮印 其實好重要

我都覺得樣衰既人行出街係對路人既唔尊重

影響市容
次次出城(離島撚)坐MTR都會比女性望,都有試過比人偷拍,可能我一來長頭髮
以前讀書會比同學老師讚靚仔,不過靚仔從來都係唔襟睇
利申,五官出有輪廓不過右眼細過左眼,有時都會明啲女性點解去整容。。。
次次出城(離島撚)坐MTR都會比女性望,都有試過比人偷拍,可能我一來長頭髮
利申,五官出有輪廓不過右眼細過左眼,有時都會明啲女性點解去整容。。。

圖?
樓上係咪眼有事
唔識分素顏有無化妝
淨講依個
YouTube 叫歐陽美子
大把素顏片
自己去睇啦

以偏概全

ff少陣啦
偷拍你係因為你留長頭髮似女人咋
香港男仔唔輕化妝,其實打個底就好好,因為暫時香港人5官都唔差,唔似大陸人 好平面

係喇係喇 香港個個女人都靚女
香港男仔都油頭毒撚 咁唔歡喜移民囉
其實長頭髮摭到唔少野啦已經 男仔摭都冇得摭
自己擺哂d時間落化妝修眉 就好似全世界都要跟你咁做咁
你果堆例子真係小貓三隻
麻煩出下街影張街景黎證明街邊係咪真係咁多靚女
我膚淺呀擺哂時間去番工做野 養屋企人
你咪繼續好有見地咁花時間化妝修眉
哦 咁咋 所以呢 你有咁唸野
就算香港多靚仔有腦嘅都唔會揀你
講真成日話女人化下妝,豬扒都變梅艷芳
其實男仔真心去做gym操下,最少都係個大隻毒撚

你個名 不過我認同大隻重要過樣

男仔大隻小小已經好型,相反女仔係唔靚嘅你點化妝都唔會靚,一係直接整容

講靚仔, 唔係型呀
問非所答

有得執好佢都唔執係咁用大隻嚟做遮醜布

戴定頭盔先 我係認同要執正自己嘅
但係你話咩用大隻嚟做遮醜布… 你諗住要大隻真係咁易? 唔好講到係遮醜布 笠上個頭就遮到咁啦 練到真係大隻分分鐘難過執正個樣

咁連登仔夠成日笑港女ipad就是罪咁
大隻起碼有得練,波細除咗隆唔會變大

男仔大隻小小已經好型,相反女仔係唔靚嘅你點化妝都唔會靚,一係直接整容

講靚仔, 唔係型呀
問非所答

但係你話咩用大隻嚟做遮醜布… 你諗住要大隻真係咁易? 唔好講到係遮醜布 笠上個頭就遮到咁啦 練到真係大隻分分鐘難過執正個樣

樣係天生嘅
波有得靠後天飲食
你班港女呢樣又唔食果樣又唔食唔夠營養緊係冇波架
ABC都話自己靚女
以咁既標準 香港真係好多靚女

得啖笑
試下d女唔化妝

秒殺

講靚仔, 唔係型呀
問非所答

樣係天生嘅
波有得靠後天飲食
你班港女呢樣又唔食果樣又唔食唔夠營養緊係冇波架

你咁講身高都有得靠後天飲食
d矮撚同ipad女一樣冇得瀨
實際上天生dna影響最大
毒撚真係痴線
又無批評你地
上面啲留言多數正面
係啲毒撚玻璃心發脾氣
毒撚真係痴線
又無批評你地
上面啲留言多數正面
係啲毒撚玻璃心發脾氣

自己批評人就得 話反佢地樣衰 就搵藉口比自己
有個巴打直情覺得唔洗面 唔成日用沖涼液沖涼冇問題
好想講 你知唔知你好撚臭呀
毒撚真係痴線
又無批評你地
上面啲留言多數正面
係啲毒撚玻璃心發脾氣

喂 和解好無?
毒撚真係痴線
又無批評你地
上面啲留言多數正面
係啲毒撚玻璃心發脾氣

喂 和解好無?

你正正常常唔會唔理你
毒撚真係痴線
又無批評你地
上面啲留言多數正面
係啲毒撚玻璃心發脾氣

喂 和解好無?

你正正常常唔會唔理你

個陣因為等dse放榜 所以咪瘋狂9up lor
毒撚真係痴線
又無批評你地
上面啲留言多數正面
係啲毒撚玻璃心發脾氣

喂 和解好無?

你正正常常唔會唔理你

有著落未
毒撚真係痴線
又無批評你地
上面啲留言多數正面
係啲毒撚玻璃心發脾氣

喂 和解好無?

你正正常常唔會唔理你

有著落未

咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞