覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
華人地區黎講香港已經算多靚仔

例子?

拿 例子呀

隔離post 夠有ptbf

女人唔講logic我都明的
ptbf少咁撚都你都面皮厚到講得出隔離都有

咁係咪有啊

同你補多句囉
全港女都係雞
滿意?

我又無咁講過喎 因為我gf唔係
你講哂啦 係有呀 所以ptgf多到咁都無咩所謂啦
你個oppa出現左未呀?

有無第句?
韓仔淨係身高都完勝你啦

無 因為你真係慢慢等到30啦臭西
完勝跟住呢? 你個oppa呢?

係啊我係臭西啊
膠都廢事派比你

少靚仔係因為你眼角高姐 祟得韓都係架啦

例子?

拿 例子呀

唔怪得連登仔話自己個個中上正常樣啦
我睇完樓主D圖之後心諗:樓主盲人黎?

化濃妝都講得出淡妝,班女人凈係搽遮瑕粉底果D已經變兩個唔同既人

我已經費事講佢地P埋圖,男人老狗我無聊走去睇下youtube D化妝教學已經覺得好撚誇張,柒頭都變女神

香港男仔不予置評,但點講都好,男人老狗化妝我未接受到

咁係咪有啊

同你補多句囉
全港女都係雞
滿意?

有無第句?
韓仔淨係身高都完勝你啦

無 因為你真係慢慢等到30啦臭西
完勝跟住呢? 你個oppa呢?

係啊我係臭西啊
膠都廢事派比你

少靚仔係因為你眼角高姐 祟得韓都係架啦

何以見得我崇韓呢

女人唔講logic我都明的
ptbf少咁撚都你都面皮厚到講得出隔離都有

咁係咪有啊

同你補多句囉
全港女都係雞
滿意?

有無第句?
韓仔淨係身高都完勝你啦

真係好煩
個post 講香港少靚仔
覺得唔啱咪搵例子黎引證我錯囉
又唔係喎 淨係識講其他人點
低質到

女人唔一定個個都黃金比例咁靚 但將勤補拙點睇都似返個人 好似麥明詩咁 唔算好靚 佢仲係中學會考個樣 我諗佢都攞唔到港姐冠軍
連登仔真係一世做loser啦

化濃妝都講得出淡妝,班女人凈係搽遮瑕粉底果D已經變兩個唔同既人

我已經費事講佢地P埋圖,男人老狗我無聊走去睇下youtube D化妝教學已經覺得好撚誇張,柒頭都變女神

男人老狗care個look我已經接受唔到

例子?

拿 例子呀

其實佢個樣已經好過好多連登仔

d女我全部都識
所以先會講佢地淡
得條眼線都濃唔怪得叫港男修下眉都好似叫佢地去死咁啦
補充翻

香港少靚仔,正所謂物以罕為貴,正常

去過幾次台灣,覺得台灣D仔仲樣衰,香港已經算係咁,大陸果D提都唔洗提

所以咪咁多油頭毒撚囉

所以咪咁多油頭毒撚囉

有咩問題

例子?

拿 例子呀

我屌你老母呀 拎個偽毒厹出黎話例子 滾返你老母個臭閪度啦
補充翻

香港少靚仔,正所謂物以罕為貴,正常

去過幾次台灣,覺得台灣D仔仲樣衰,香港已經算係咁,大陸果D提都唔洗提

台仔大陸好多都會執得好好睇
雖然佢地整容風氣都好勁
唔好整容同化妝
街都唔敢出

所以咪咁多油頭毒撚囉

有咩問題

個問題就係你地覺得無問題

咁係咪有啊

同你補多句囉
全港女都係雞
滿意?

有無第句?
韓仔淨係身高都完勝你啦

真係好煩
個post 講香港少靚仔
覺得唔啱咪搵例子黎引證我錯囉
又唔係喎 淨係識講其他人點
低質到

女人唔一定個個都黃金比例咁靚 但將勤補拙點睇都似返個人 好似麥明詩咁 唔算好靚 佢仲係中學會考個樣 我諗佢都攞唔到港姐冠軍
連登仔真係一世做loser啦

好明顯d油頭毒撚好自豪
唔好整容同化妝
街都唔敢出

所以咪咁多油頭毒撚囉

有咩問題

現階段係接受唔到

但係我覺得過多一排會出現風氣上既轉變,話唔定以後D男仔真係會化妝

早幾年根本從來冇聽過男人化妝,近兩年已經開始有新聞/討論區有人講
睇地區, 港島最多, 新界最少, 越靠北越樣衰

所以咪咁多油頭毒撚囉

有咩問題

你都痴撚線
大把人將其他人嘅目光放好低priority
自已舒服咪得
要為其他人目光改變單身一世好過啦

例子?

拿 例子呀

突眼青蛙咁都有人話靚仔 笑撚死

所以咪咁多油頭毒撚囉

有咩問題

現階段係接受唔到

但係我覺得過多一排會出現風氣上既轉變,話唔定以後D男仔真係會化妝

早幾年根本從來冇聽過男人化妝,近兩年已經開始有新聞/討論區有人講

由頭到尾都無人叫油頭毒撚化妝喎
我自己都接受唔到男人化妝
我睇曬d comments都係叫港男整整齊齊、乾乾淨淨、修下條眉、皮膚差都護膚喎
同埋身邊有D 女仔fd話接受唔到男人化妝,所以唔係得男人先覺得唔需要咁做

總有女仔欣賞D大隻/有內涵既人,不過比例肯定少過D外貌協會好多

我覺得係因為好多女仔都崇泡,靚女好樣衰女都好

連D啊嬸都可以一邊坐地鐵一邊用手機煲韓劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞