覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
女人扮靚係因為男人,而男人無原因要扮靚

其實一個人整齊清潔都係個人修養
打扮嘅定義亦唔係一定要化晒妝著到成隻雀咁, 至少比人感覺舒服企理, 喺個社群自然受歡迎啲, 你油頭垢面冇人想行埋你度啦

可惜有個絲打係都要上左妝打扮+身材先叫靚呢

佢既定義都幾與常人有出入

你煩唔煩呀?
我意思係打扮+身材=有機會靚啲
唔係打扮+身材先叫靚

所以回應番問題

用後天打扮評論多靚女 少靚仔咪偏頗囉
我話之你定義係點jeh

仲嘈緊

打扮嘅定義亦唔係一定要化晒妝著到成隻雀咁, 至少比人感覺舒服企理, 喺個社群自然受歡迎啲, 你油頭垢面冇人想行埋你度啦

你煩唔煩呀?
唔係打扮+身材先叫靚

所以回應番問題

我話之你定義係點jeh

咁你早響咪得
大家唔使講咁多
樓主靚
如果女仔有7分叫靚女既話
男既應該要有8分以上先叫靚仔

你唔覺成日都見d仔對d女評頭品足
但好少見d女講d仔咩

btw我唔知香港多唔多靚仔啦

不過個樣三尖八角極樣衰果d其實係比鄰近國家少

但好少見d女講d仔咩

其實都見唔少成班女人圍埋評論d仔
男性用護膚品好奇怪咩?會用既男仔我好欣賞 反而有個男friend 話日日咩都唔用又唔用洗面奶覺得佢好污槽

絲打做我女朋友ok? 我日日洗面用護膚品
男性用護膚品好奇怪咩?會用既男仔我好欣賞 反而有個男friend 話日日咩都唔用又唔用洗面奶覺得佢好污槽

我日日用睇埋醫生都係爛面
所以你係想像唔到係香港做靚仔係屌女屌到腳軟
我有個fd真係五官靚個種靚仔
返下pt又屌到女, 菬下老蘭又食幾件咁

因為香港女人dominant左兩性關係
18~25歲佢地就搵個靚仔既,因為靚仔既精子(姐係毒撚無既靚基因)先係佢地最大既資源,亦因為咁,靚仔拍拖通常都拍唔耐,因為女既覺得男既會出軌,而且荷包唔夠厚,「無上進心」,「offerrrrrr」唔到穩定既將來;男既又因為知道自己精子先係最大既優勢所以都不斷換女

女人玩到26歲就開始淆底啦,因為開始唔夠班18 22既鬥,就想搵個有錢或者搵到錢既,有錢同搵到錢都唔夠喎,仲要你肯俾錢先得喎,行街食飯睇戲你俾晒錢先叫有誠意,「我化妝護膚扮靚搭車果d唔係錢呀? 」,「你既姐係我既,我既姐係我既」,「想買隻rolex batman?問過我未呀」,「想換架honda civic type r? 60萬買架本田車得5個人你食屎大架?alphard啦,遲下生bb,岩架啦,仲要車埋你外父外母同我姨媽姑姐」
大劉vs彭于晏,佢地會嫁大劉再拎大劉d錢去貼彭于晏

講咁多其實結論只得一個,因為龍門任女人搬,所以香港男人索性波都唔撚射,玩下個足球場d草做草食男算數,反正個game係結左婚先正式開始,因為結左婚先帽係可以分身家。
執下個樣就一定執,因為執好左個樣係事業上都會有幫助,上位都會快過油頭毒撚。香港既男人窮得只剩下「搵錢」。

你煩唔煩呀?
唔係打扮+身材先叫靚

所以回應番問題

我話之你定義係點jeh

咁你早響咪得
大家唔使講咁多

Sorry
我錯了

但好少見d女講d仔咩

D女去廁所咁耐 咪就係討論點殺男人囉

有無人知呢條女ig係咩幾可愛
係啦 成個香港都係飛機場
都唔明個政府起三跑仲乜

但好少見d女講d仔咩

因為外表唔係你地睇男人既最重要criteria囉
真係靚仔果個你自己偷偷地去approach啦,仲同班姐妹評頭品足唔驚班姐妹同你爭食咩

你煩唔煩呀?
唔係打扮+身材先叫靚

所以回應番問題

我話之你定義係點jeh

咁你早響咪得
大家唔使講咁多

Sorry
我錯了

唔好嬲我ok?
和解
反而靚女隨處可見
係咪因爲香港男仔懶得打扮呢?

靚?邊撚到靚呀 睇過?屌你老母 邊撚到靚呀

但好少見d女講d仔咩

真係靚仔果個你自己偷偷地去approach啦,仲同班姐妹評頭品足唔驚班姐妹同你爭食咩

咁既然你地咁重視女人外表
女人重視男人事業或者荷包有乜問題?

好呀 沙i樹木
想瘋狂同樓主去街
利申:識你
所以你係想像唔到係香港做靚仔係屌女屌到腳軟
我有個fd真係五官靚個種靚仔
返下pt又屌到女, 菬下老蘭又食幾件咁

因為香港女人dominant左兩性關係
18~25歲佢地就搵個靚仔既,因為靚仔既精子(姐係毒撚無既靚基因)先係佢地最大既資源,亦因為咁,靚仔拍拖通常都拍唔耐,因為女既覺得男既會出軌,而且荷包唔夠厚,「無上進心」,「offerrrrrr」唔到穩定既將來;男既又因為知道自己精子先係最大既優勢所以都不斷換女

女人玩到26歲就開始淆底啦,因為開始唔夠班18 22既鬥,就想搵個有錢或者搵到錢既,有錢同搵到錢都唔夠喎,仲要你肯俾錢先得喎,行街食飯睇戲你俾晒錢先叫有誠意,「我化妝護膚扮靚搭車果d唔係錢呀? 」,「你既姐係我既,我既姐係我既」,「想買隻rolex batman?問過我未呀」,「想換架honda civic type r? 60萬買架本田車得5個人你食屎大架?alphard啦,遲下生bb,岩架啦,仲要車埋你外父外母同我姨媽姑姐」
大劉vs彭于晏,佢地會嫁大劉再拎大劉d錢去貼彭于晏

講咁多其實結論只得一個,因為龍門任女人搬,所以香港男人索性波都唔撚射,玩下個足球場d草做草食男算數,反正個game係結左婚先正式開始,因為結左婚先帽係可以分身家。
執下個樣就一定執,因為執好左個樣係事業上都會有幫助,上位都會快過油頭毒撚。香港既男人窮得只剩下「搵錢」。

係個毒撚論壇討論靚仔 人唔笑狗都吠
人地靚仔溝女食女又要話人狗公
毒撚諗野真係好恐怖
香港好多男既懶得執自己個look
其實改一改會順眼好多

但好少見d女講d仔咩

咁既然你地咁重視女人外表
女人重視男人事業或者荷包有乜問題?

無喎,絕對無,我仲好欣賞你將事實講出黎
而且搬龍門然後再掩飾自己搬龍門先係最大既問題

紅色果句我有冇講錯呀
唔覺
因為你未見過我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞