覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
覺唔覺香港好少大波既女仔
反而大波既男仔隨處可見

請問有冇原圖?

我想用來作自瀆用途

謝!
希望依個post 可以點醒油頭毒撚
你地唔係會得救嫁

你想講咩,唔會有得救定係唔係無得救
女會化妝 男唔會靠天然本錢多
反而大波既男仔隨處可見

請問有冇原圖?

我想用來作自瀆用途

謝!

日本好
1 / 12 都好正
港男辯解post
希望依個post 可以點醒油頭毒撚
你地唔係會得救嫁

你想講咩,唔會有得救定係唔係無得救

打多左個字
係有得救
女會化妝 男唔會靠天然本錢多

由頭睇過個post
女人扮靚係因為男人,而男人無原因要扮靚

其實一個人整齊清潔都係個人修養
打扮嘅定義亦唔係一定要化晒妝著到成隻雀咁, 至少比人感覺舒服企理, 喺個社群自然受歡迎啲, 你油頭垢面冇人想行埋你度啦

打扮嘅定義亦唔係一定要化晒妝著到成隻雀咁, 至少比人感覺舒服企理, 喺個社群自然受歡迎啲, 你油頭垢面冇人想行埋你度啦

可惜有個絲打係都要上左妝打扮+身材先叫靚呢

佢既定義都幾與常人有出入
整潔 = 大眾打扮
我每次去廁所都會見到個靚仔

咁事實先天唔夠人好
就要後天加油嫁啦

咁事實先天唔夠人好
就要後天加油嫁啦

YES 你講左個重點了

Btw我係係旅遊po lm 唔知你有無印象
反而大波既男仔隨處可見

4號想點?
當年成個中學生涯都無見到一個靚嘅女同學
搞到我同成班兄弟要岀外係其他學校揾食
而我班兄弟中
不少俾同校嘅女話乜乜男神乜乜王子

要到岀社會後 先真係見到真心覺得靚嘅女
咁嘅比例 都話多靚女... 如果唔化妝
100個都唔知有無1個真係可以叫靚

而仔 靚仔真係少 但平均質素唔差
你地下下拎m記=連登仔level
咁我係咪又要拎「ABC」絲打level?
陽光膚色都已經好好多
之前係hk sevens做volunteer睇畫臉counter
有學生妹過黎畫臉果時讚我靚仔 重同我影相

利申:黑大舊 少少鬼仔樣

雖然我知佢地讚我靚仔係想r折頭

陽光類?

係果類
但爛面又有肚腩所以唔正唔會有女仔鐘意
陽光膚色都已經好好多
之前係hk sevens做volunteer睇畫臉counter

陽光類?

係果類

咁你都自認爛面
咁你又想人地讚你靚仔
其實你想點
樓主成功引到絲打上水
陽光膚色都已經好好多

陽光類?

係果類

你講個兩樣都可以解決
不如你答我:

身材正但素顏一般既女仔:
你都唔會話佢靚女啦。你地用詞都會針對佢身材好好、豐滿。

身型正但樣子一般既男仔:
你都唔會話佢靚仔。頂盡大隻"型仔", 而唔係大隻靚仔。

你係都要強詞奪理話靚唔靚仔女睇埋身材扮,重點係打扮。我咪覺得你既定義好唔真實,好假囉

大佬你贏喇好未,真係唔想同你拗落去

乜野係好感度?
你要客觀地靠五官評論人靚唔靚無問題
但我覺得即使先天唔靚,靠後天打扮變靚都可

身型slim但素顏一般
佢着one piece我可能會覺得佢靚左
但着牛記我會覺得佢比平常更柒
陽光膚色都已經好好多

陽光類?

係果類

你講個兩樣都可以解決

一個又自卑同時又想曬命既人
好難捉摸

你煩唔煩呀?
我意思係打扮+身材=有機會靚啲
唔係打扮+身材先叫靚
不如你答我:

身材正但素顏一般既女仔:
你都唔會話佢靚女啦。你地用詞都會針對佢身材好好、豐滿。

身型正但樣子一般既男仔:
你都唔會話佢靚仔。頂盡大隻"型仔", 而唔係大隻靚仔。

你係都要強詞奪理話靚唔靚仔女睇埋身材扮,重點係打扮。我咪覺得你既定義好唔真實,好假囉

大佬你贏喇好未,真係唔想同你拗落去

乜野係好感度?
你要客觀地靠五官評論人靚唔靚無問題
但我覺得即使先天唔靚,靠後天打扮變靚都可

身型slim但素顏一般
佢着one piece我可能會覺得佢靚左
但着牛記我會覺得佢比平常更柒

好感度咪即係你覺得佢令你有好感既程度

令你有好感:
1. 五觀
2. 身材
3. 打扮

唔係好難明

你煩唔煩呀?
我意思係打扮+身材=有機會靚啲
唔係打扮+身材先叫靚

所以回應番問題

用後天打扮評論多靚女 少靚仔咪偏頗囉
我話之你定義係點jeh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞