覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
下我反而覺得香港都ok多靚仔wor
出街去旺角,尖沙咀,九龍塘加平時搭地鐵都好易見到靚仔wor
利申 我認為靚嘅標準係雙眼皮 眼有神 白淨or黑都ok(視乎佢係走邊種路線)
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

皮膚冇特別問題點解仲要搽

識唔識字, 咩叫保養
講真成日話女人化下妝,豬扒都變梅艷芳
其實男仔真心去做gym操下,最少都係個大隻毒撚

你個名 不過我認同大隻重要過樣

男仔大隻小小已經好型,相反女仔係唔靚嘅你點化妝都唔會靚,一係直接整容

講靚仔, 唔係型呀
問非所答

有得執好佢都唔執係咁用大隻嚟做遮醜布
上面班男人個個都賴三賴四 話女人化妝先靚
好心啦有啲自知之明啦 眉又唔修 黑頭又唔唧 污污where where咁 仲要成日剪個柒頭
日本仔都冇幾個天生靚仔啦 咪又靠打扮 賴賴賴

男人拖條女出黎,靚既先有face
女人拖條仔出黎,你靚仔who fucking cares,返咩工住係邊先matter

咁你為左求偶會點做?

九唔搭八, 講梗少靚仔呀
講真成日話女人化下妝,豬扒都變梅艷芳
其實男仔真心去做gym操下,最少都係個大隻毒撚

你個名 不過我認同大隻重要過樣

男仔大隻小小已經好型,相反女仔係唔靚嘅你點化妝都唔會靚,一係直接整容

講靚仔, 唔係型呀
問非所答

有得執好佢都唔執係咁用大隻嚟做遮醜布

戴定頭盔先 我係認同要執正自己嘅
但係你話咩用大隻嚟做遮醜布… 你諗住要大隻真係咁易? 唔好講到係遮醜布 笠上個頭就遮到咁啦 練到真係大隻分分鐘難過執正個樣
文就唔係全部爬晒 巴打寫好長嗰段標準就睇晒喇
但係想問下 樓主真係想講靚仔定點? 要夾埋襯衫/高度/髮型嗰d嚟講嘅話 其實係咪已經超出左"靚"嘅範疇
利申: 唔否認髮型會影響到個樣嘅觀感 但其他呢?
男人拖條女出黎,靚既先有face
女人拖條仔出黎,你靚仔who fucking cares,返咩工住係邊先matter

咁你為左求偶會點做?

九唔搭八, 講梗少靚仔呀

靚呢樣野係要經營
有幾難明??
認真討論
希望唔會出現臭雞論

問詹陪忠
sorry囉
靚女唔化妝最多咪又係正常樣
如果"靚仔"係講緊整體外觀嘅話 我諗除左港男懶呢個事實之外 其實仲有d因素係令男仔比較輸蝕(導致少靚仔) 大家逐個方面比較下就會明
有人覆/想討論先再寫 逐樣比較要寫好長…
東京啲男仔又高又型
同佢哋講半咸淡日文佢哋嘗試用英文答個樣好可愛
佢哋戴耳環幾型
靚女唔化妝最多咪又係正常樣

又唔一定喎
你見過嗰d乜撚野靚女嚟
東京啲男仔又高又型
同佢哋講半咸淡日文佢哋嘗試用英文答個樣好可愛
佢哋戴耳環幾型

離題離到
睇五官的話唔覺香港靚女多
一大堆都係賣肉咋
覺 出街搵唔到型得過我既男人
覺唔覺香港好少大波既女仔
反而大波既男仔隨處可見

極端例子嚟
反而大波既男仔隨處可見

極端例子嚟

做乜撚?全部日本人
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

想像一下每日個朝早,條仔同你掙化妝台化妝既情境
反而大波既男仔隨處可見

2 3 7咩名

想像一下每日個朝早,條仔同你掙化妝台化妝既情境

唔係個個絲打屋企都住豪宅有化妝枱 我得塊好大既鏡 拎住黎化/擺係書枱化/坐係床化 化妝枱根本唔係要化妝既首要條件
樓主好on9囉
又話係把既唔化妝都靚
點知一張女人素顏靚相都冇

又叫人比靚仔圖證明
你估唔係男人咸濕 會有咁多靚女圖咩
有幾多人會見到靚仔偷拍呀

講講下又話po出黎既相都係淡妝
淨係化隻眼淡妝or淨係搽唇膏都唔同哂啦

結論:睇得多男仔化妝後既靚仔相睇到自己眼角高,明明行轉旺角都唔少靚仔

勁多女神級靚女
男神樣就真係極罕見

有咩女神,show黎睇下
我想皮膚差?我想醜樣?我想又矮又柒?都慣佐 麻木佐啦 怨天怨地怨老豆老母都冇用

利申:高大眼細鼻大嘴細 似周杰倫mix羅志祥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞