覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
之前去首爾,老實講韓仔都完勝港男

連登仔睇唔起韓仔架
但連整齊都做唔到話人
老老實實
靚仔既相真係好難搵

連登仔睇唔起韓仔架
但連整齊都做唔到話人

韓仔起碼行出黎感覺整齊乾淨
有啲港男真係...
見到直頭想避開
呢個真

連登仔睇唔起韓仔架
但連整齊都做唔到話人

韓仔起碼行出黎感覺整齊乾淨
有啲港男真係...
見到直頭想避開

咁又無咁誇
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

男仔覺得無需要
然後爛面都覺自己中上
其實我成日覺得女仔要靚女係易過男仔要靚仔好多

女仔要keep fit 要化妝
化妝後又要護膚
護好膚又要襯衫
你地男仔懶就話女仔易變靚
你出街睇下有幾多仔會修下條眉?
你講果啲男神樣咪又係果啲死乸型韓狗樣 收皮啦

你自己見識少炸
講真我唔算去過多國家
但唔講台灣、日本
新加坡d仔都著得幾好幾斯文
雖然都唔係靚仔
但香港男仔真係好多都好hea

日本仔真係唔識欣賞...

起碼人地會試
會執
你唔識欣賞架妹識
認真討論
希望唔會出現臭雞論
講真我唔算去過多國家
但唔講台灣、日本
新加坡d仔都著得幾好幾斯文
雖然都唔係靚仔
但香港男仔真係好多都好hea

日本仔真係唔識欣賞...

新加坡好hea wo
全部都拖鞋短褲TEE
不過個個都高大搭救

可能因為上次去做野
好多都斯斯文文
試下d女唔化妝

睇到標題就知一定有人咁講
男仔執下髮型皮膚都爭好遠 啊唔係 注意個人衛生都好過好多人

執完先靚既女 點都好過男人放棄自己試都唔試
係日本 發覺真係幾多靚仔 點解香港冇

依個真
一街都係
噉靚仔托咩
有時間打扮不如去學下嘢充實下自已
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦

試下調轉女仔咁講啊
香港到底邊到多靚女

你淨係係2次元緊係無
如果靜仔定義係韓國班女人咁你啱 香港冇靚仔的

乜都假設曬
其實我成日覺得女仔要靚女係易過男仔要靚仔好多

易?你去睇下d化妝品幾錢 試下畫眼線先
衣著方面 淨係買套好好睇睇既內衣褲都5、600了 返工著乜又要日日襯過
男仔都可以敷面膜,保養,化妝(遮黑眼圈呀暗瘡印呀畫眉)。男仔持住自己大男人唔撚做,做左=乸型,就緊係冇靚仔啦,靚仔好基本皮膚好都冇,撚有靚仔咩。
仲有啲,不修邊幅唔識著衫,仲要引以為傲覺得自己純天然無添加唔似得班女成身裝甲既毒男就大把。

男仔覺得無需要
然後爛面都覺自己中上

仲要自以為中上真係垃撚圾

係人都鐘意睇靚野架啦

問題係有無咁多空閒時間 女人可以靠扮靚等人養 男人係咪靚就可以唔駛做等人包?最後咪都係要做 既然有錢有女 何必要整色整水哂時間

咩年代呀
冇咩港男養得起女人架喇

同事都雙薪家庭黎
所以個個迫住請工人睇細路同老人家

岩呀就係你搞清咩年代未呀?以前d女人仲會肯同你捱 而家無錢就過主啦 所以咪更加無時間整色整水 個個諗住有錢有女 有樓有女

咁女人一樣要儲錢買樓供樓姐
講到得男人先咁慘咁

屌講經 有幾多寧願揀個靚仔然後一齊捱 而唔揀有錢佬 有幾多睇樣唔係睇package

根本大把mk食到女 你又唔靚仔 又唔打扮 掛住搵錢 一個唔該三十歲地中海 你仲想娶老婆真係發夢

好同意

所以我講既咪岩 大部份人唔會太over去裝身打扮 為左想儲錢買樓娶老婆

而你講既少部份人> mk就係用哂d錢同時間黎裝身個堆呀嘛 所以佢地吸引到人>覺得靚仔食到女 同樣道理 d女用錢去打扮 所以吸引到人>覺得靚女

結論係男人願意花錢係打扮既人 少過 女人肯花錢係打扮既人, 所以靚仔少過靚女

咩年代呀
冇咩港男養得起女人架喇

同事都雙薪家庭黎
所以個個迫住請工人睇細路同老人家

岩呀就係你搞清咩年代未呀?以前d女人仲會肯同你捱 而家無錢就過主啦 所以咪更加無時間整色整水 個個諗住有錢有女 有樓有女

咁女人一樣要儲錢買樓供樓姐
講到得男人先咁慘咁

屌講經 有幾多寧願揀個靚仔然後一齊捱 而唔揀有錢佬 有幾多睇樣唔係睇package

根本大把mk食到女 你又唔靚仔 又唔打扮 掛住搵錢 一個唔該三十歲地中海 你仲想娶老婆真係發夢

好同意

所以我講既咪岩 大部份人唔會太over去裝身打扮 為左想儲錢買樓娶老婆

而你講既少部份人> mk就係用哂d錢同時間黎裝身個堆呀嘛 所以佢地吸引到人>覺得靚仔食到女 同樣道理 d女用錢去打扮 所以吸引到人>覺得靚女

結論係男人願意花錢係打扮既人 少過 女人肯花錢係打扮既人, 所以靚仔少過靚女

關咩事呀,靚仔既話唔點打扮都係靚仔架啦
試下d女唔化妝

睇到標題就知一定有人咁講
男仔執下髮型皮膚都爭好遠 啊唔係 注意個人衛生都好過好多人

執完先靚既女 點都好過男人放棄自己試都唔試

連登仔個個中上
噉靚仔托咩
有時間打扮不如去學下嘢充實下自已
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦

試下調轉女仔咁講啊

有咩問題
物化自已不遺餘力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞