覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
陽光膚色都已經好好多
之前係hk sevens做volunteer睇畫臉counter
有學生妹過黎畫臉果時讚我靚仔 重同我影相

利申:黑大舊 少少鬼仔樣

雖然我知佢地讚我靚仔係想r折頭

上下同一個人黎

肯打扮下就已經

一時又話靚既話化唔化妝都靚
一時又話打扮下
好亂呀

不修邊幅幾靚都冇用啦
用下個腦啦醒目仔

http://www.ettoday.net/dalemon/post/27974
五官四正 身型唔同都爭好遠
陽光膚色都已經好好多
之前係hk sevens做volunteer睇畫臉counter
有學生妹過黎畫臉果時讚我靚仔 重同我影相

利申:黑大舊 少少鬼仔樣

雖然我知佢地讚我靚仔係想r折頭

陽光類?
之前去首爾,老實講韓仔都完勝港男

俾連登班"真男人"屌鳩都係咁講
人地韓仔就算五官唔好
都唔會自暴自棄, 會化下妝
留個女仔覺得靚仔既髮型

會祟韓的港女唔要都罷啦on9仔

咁你地po下香港靚仔囉

超 咪抵你A0到30歲囉
叫我?
俾人讚靚仔就冇

成日俾人話可愛 屌你老母 23..24歲人俾人讚可愛真係.....

利申 成日俾人話似 monkey
靚仔都要返工架嘛 咁易比你見到? 靚女有塊閪自然有收入 唔需要返工的
靚仔都要返工架嘛 咁易比你見到? 靚女有塊閪自然有收入 唔需要返工的

隔離post 夠有ptbf

女人唔講logic我都明的
ptbf少咁撚都你都面皮厚到講得出隔離都有

咁係咪有啊

咁係咪有啊

同你補多句囉
全港女都係雞
滿意?

咁係咪有啊

同你補多句囉
全港女都係雞
滿意?

我又無咁講過喎 因為我gf唔係
你講哂啦 係有呀 所以ptgf多到咁都無咩所謂啦
你個oppa出現左未呀?

老實講 去過 唔覺
我屌打一半 真心
係因為佢地太柒

咁係咪有啊

女人果然唔講邏輯
臭閪
落左你個妝再講la
唔覺
我男朋友就係靚仔

老實講 去過 唔覺
我屌打一半 真心
係因為佢地太柒

韓國佬 面大 芝麻眼
臭閪
落左你個妝再講la

靚女少左,靚仔都唔會多左
的確係 你睇香港堆男星都唔靚仔就知咩事啦加上香港男仔真係唔太識打扮 個個都著埋差唔多嘅衫 以為跟漁人樂咁著就會好型

依個真,希哥果代都仲出到d靚仔,宜家想搵個代表香港都無
華人地區黎講香港已經算多靚仔

老實講 去過 唔覺
我屌打一半 真心
係因為佢地太柒

韓國佬 面大 芝麻眼

3角眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞