覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
真係少靚仔 好多仲要米7都冇都可以拖靚女
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔
雖然矮左啲 但日本仔幾型

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

多靚仔但9成都矮 不過當個個都矮,矮就變左唔算大問題
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

你呢句說話係咪for矮仔打飛機用
呢排小左出街家見我唔到
香港係得1%又高又靚仔
5%靚仔
其餘都係7
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

香港矮仔(168或以下)比率目測遠遠不及日本高
去到日本好似個個男既都165咁
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

大阪男仔好高喎
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

但依家d日本仔都好高下
不過可惜既係香港成個市場由乾淨轉哂做文青/泡菜/ABC
文青=diu成set無印擺上身,然後懶係designer同有性格咁
泡菜=亞洲人走黑人路線
ABC=大隻/gym
所以與其話冇靚仔,不如話冇乜香港男仔有氣質好過,除左毒
me都屌打全港9成男人

Me. 屌打9成9

我屌打你
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

日本人以前少食鈣 所以好矮 之後政府開始有指引小朋友要食豆腐、飲奶 先高返啲

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

但依家d日本仔都好高下
不過可惜既係香港成個市場由乾淨轉哂做文青/泡菜/ABC
文青=diu成set無印擺上身,然後懶係designer同有性格咁
泡菜=亞洲人走黑人路線
ABC=大隻/gym
所以與其話冇靚仔,不如話冇乜香港男仔有氣質好過,除左毒

整齊都未做好 講氣質 越級挑戰
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

姐係個個考試唔合格就等於唔合格唔係大問題
最大既問題係個個都矮呀
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

大阪男仔好高喎

去大阪果時都係覺得好多矮仔

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

大阪男仔好高喎

原來你呢d就係靚女
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

最大既問題係個個都矮呀

上述既「唔算係問題」唔係講緊本質上,而係結果上(搵到女朋友)。用返你個類比,如果一間學校要收生(日本妹要搵男朋友)但個個applicant都唔合格(矮)既話,為左唔殺校(有拖拍有婚結)佢都係會收班學生入去(係班矮仔入面揀個做仔) 班學生係唔係成績差?無錯佢地係,但佢地有學校收,所以唔合格都唔會變左佢地升學既障礙(係唔係矮?矮係咪7過高 ?係,但係佢地未至於會因為矮而無女要),就係所謂「唔算大問題」,因為佢都係有學校收佢比佢讀落去。
男仔矮本身就當然係負面野,但上面講所謂「問題」係講有無女仔會因為呢樣野而接受唔到唔要佢地,係日本見到無論條仔幾矮都好隔離都總有個靚女係度甜絲絲咁笑,睇落好似因為個個都咁上下矮,「矮」呢樣野對日本妹黎講比起香港無咁係一見即bam既身體特徵,還掂件件都矮,最多揀件條件好d既矮仔,所以「矮」就變左(講緊係日本入面比起係香港入面黎講)「唔算大問題」。(矮男國限定)
當然,都係純粹觀察,唔識日本妹唔知佢地點睇。但睇片都見到接受程度明顯比香港低香港既話,應該矮過175都叫矮?
https://www.youtube.com/watch?v=oj5Q1atXods

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

大阪男仔好高喎

但東京多好多係真
成班死港女眼角高 講撚到人地會睇內在的女仔係「係班矮仔入面揀個做仔」
成班死港女眼角高 講撚到人地會睇內在的女仔係「係班矮仔入面揀個做仔」

between見到某幾個user應該係BL西黎 返去慢慢ff啦頂

笑死睇內在 試下個個矮撚架仔青都毒撚樣,或者放一堆高大既入去睇下點 架妹見到鬼佬都狗衝啦 條片d女都話起碼要高過自己啦,矮過自己仲同你睇外在咩
繼續毒撚外型屌人眼角高等人黎發現內在美啦

笑死睇內在 試下個個矮撚架仔青都毒撚樣,或者放一堆高大既入去睇下點 架妹見到鬼佬都狗衝啦 條片d女都話起碼要高過自己啦,矮過自己仲同你睇在咩
繼續毒撚外型屌人眼角高等人黎發現內在美啦

笑死睇內在 試下個個矮撚架仔青都毒撚樣,或者放一堆高大既入去睇下點 架妹見到鬼佬都狗衝啦 條片d女都話起碼要高過自己啦,矮過自己仲同你睇外在咩
繼續毒撚外型屌人眼角高等人黎發現內在美

客觀角度咁講
成個post 無討論重點 完全係為屌而屌

一開始開post 無講以咩角度 咩因素 咩觀點去比較 主觀講完兩三句就算 lmfao
男女有別 一直都知
成個post 為屌而屌完全無營養
無前提定義 點討論呀
無辦法喇,少出街呀嘛我
有時覺得港女要求都算低

試下望下日本

下 反而覺得日本多靚仔

日本好似話咩明治維新
多左歐洲血統
好多日本人5觀都好撚靚

最大既問題係個個都矮呀

上述既「唔算係問題」唔係講緊本質上,而係結果上(搵到女朋友)。用返你個類比,如果一間學校要收生(日本妹要搵男朋友)但個個applicant都唔合格(矮)既話,為左唔殺校(有拖拍有婚結)佢都係會收班學生入去(係班矮仔入面揀個做仔) 班學生係唔係成績差?無錯佢地係,但佢地有學校收,所以唔合格都唔會變左佢地升學既障礙(係唔係矮?矮係咪7過高 ?係,但係佢地未至於會因為矮而無女要),就係所謂「唔算大問題」,因為佢都係有學校收佢比佢讀落去。
男仔矮本身就當然係負面野,但上面講所謂「問題」係講有無女仔會因為呢樣野而接受唔到唔要佢地,係日本見到無論條仔幾矮都好隔離都總有個靚女係度甜絲絲咁笑,睇落好似因為個個都咁上下矮,「矮」呢樣野對日本妹黎講比起香港無咁係一見即bam既身體特徵,還掂件件都矮,最多揀件條件好d既矮仔,所以「矮」就變左(講緊係日本入面比起係香港入面黎講)「唔算大問題」。(矮男國限定)
當然,都係純粹觀察,唔識日本妹唔知佢地點睇。但睇片都見到接受程度明顯比香港低香港既話,應該矮過175都叫矮?
https://www.youtube.com/watch?v=oj5Q1atXods

傻啦,同條女平排就已經叫矮架啦

繼續毒撚外型屌人眼角高等人黎發現內在美

一句講晒,外在美既作用係令人黎發掘你既內在美。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞