覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike

其實正中間灰衫後面個白衫 個樣應該唔差
不過咁多個人先得一個 ...

果個係咪你呀
係你咪講囉
化妝唔講啦

男同女路線都唔同
女=用錢打扮再等人養
男既努力搵錢養人
用哂D錢裝身就閪啦 到時一句成熟D就收你皮

右1其實唔差

事實係打扮完都冇得救
噉靚仔托咩
有時間打扮不如去學下嘢充實下自已
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦

問題係有無咁多空閒時間 女人可以靠扮靚等人養 男人係咪靚就可以唔駛做等人包?最後咪都係要做 既然有錢有女 何必要整色整水哂時間

咩年代呀
冇咩港男養得起女人架喇

同事都雙薪家庭黎
所以個個迫住請工人睇細路同老人家

岩呀就係你搞清咩年代未呀?以前d女人仲會肯同你捱 而家無錢就過主啦 所以咪更加無時間整色整水 個個諗住有錢有女 有樓有女

咁女人一樣要儲錢買樓供樓姐
講到得男人先咁慘咁

屌講經 有幾多寧願揀個靚仔然後一齊捱 而唔揀有錢佬 有幾多睇樣唔係睇package

根本大把mk食到女 你又唔靚仔 又唔打扮 掛住搵錢 一個唔該三十歲地中海 你仲想娶老婆真係發夢
喺少呀,但我喺其中一個靚仔
上面啲男人幾無恥 比藉口自己放pair

有咩問題如果唔臭唔影響到人

咁毒又真係影響唔到人既
化妝唔講啦

男同女路線都唔同
女=用錢打扮再等人養
男既努力搵錢養人

但同意靚女數量>>>>>>>>>>>>>>>男 100:1
好多時靚女 你個樣夠靚就得 但係男 除左樣仲要講氣質 實力 品格 錢 樣樣都要有 先可以叫男神 咁多年公認既有幾多個丫 兩隻手數得哂

係人都鐘意睇靚野架啦

問題係有無咁多空閒時間 女人可以靠扮靚等人養 男人係咪靚就可以唔駛做等人包?最後咪都係要做 既然有錢有女 何必要整色整水哂時間

咩年代呀
冇咩港男養得起女人架喇

同事都雙薪家庭黎
所以個個迫住請工人睇細路同老人家

岩呀就係你搞清咩年代未呀?以前d女人仲會肯同你捱 而家無錢就過主啦 所以咪更加無時間整色整水 個個諗住有錢有女 有樓有女

咁女人一樣要儲錢買樓供樓姐
講到得男人先咁慘咁

屌講經 有幾多寧願揀個靚仔然後一齊捱 而唔揀有錢佬 有幾多睇樣唔係睇package

根本大把mk食到女 你又唔靚仔 又唔打扮 掛住搵錢 一個唔該三十歲地中海 你仲想娶老婆真係發夢

好同意
化妝唔講啦

男同女路線都唔同
女=用錢打扮再等人養
男既努力搵錢養人

但同意靚女數量>>>>>>>>>>>>>>>男 100:1
好多時靚女 你個樣夠靚就得 但係男 除左樣仲要講氣質 實力 品格 錢 樣樣都要有 先可以叫男神 咁多年公認既有幾多個丫 兩隻手數得哂

有時唔係要靚仔 要整齊大方 衣著簡單品味 我諗冇咩人做到

出街見到靚仔仲望得耐過見到靚女

幾年前響mtr遇到兩個男神級勁靚仔上左同一卡車廂
勁興奮
之後仲周圍同同學講

記到依家
之後都再冇咁既艷福了

絲打當時做咩唔問我攞電話?咁就錯過左一段美好姻緣
靚仔有咩用 生得矮咪又係冇女
大佬依家講緊靚仔呀 成日話無錢裝身
五官邊有呃人 所以點解鬼佬亂9咁著都型
因為人地五官靚呀 靚仔係講緊五官 唔係裝束
靚仔有咩用 生得矮咪又係冇女

呢樣就節哀順變啦
之前去首爾,老實講韓仔都完勝港男
我就係個小部分

個人覺得好淡妝
同埋素顏都無乜分別
認真 我一定靚仔過9成連登仔
正評= 港女
負評= 毒男

其實呢個係連登統計男女人數
條j大條9成半連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞