覺唔覺香港好少靚仔

806 回覆
505 Like 580 Dislike
的確係 你睇香港堆男星都唔靚仔就知咩事啦加上香港男仔真係唔太識打扮 個個都著埋差唔多嘅衫 以為跟漁人樂咁著就會好型
男人拖條女出黎,靚既先有face
女人拖條仔出黎,你靚仔who fucking cares,返咩工住係邊先matter

咁你為左求偶會點做?

為得到好工而換走自己個靚仔樣嗎
係日本 發覺真係幾多靚仔 點解香港冇

識親啲平民俄仔都五官靚到痴線
仲個個都好高大
反正果邊啲男明星個樣係柒好多
香港千其咪多靚仔呀 一多靚仔毒撚仲邊有地方企

識親啲平民俄仔都五官靚到痴線
仲個個都好高大
果邊啲男明星個樣係柒好多
1. 淨係講頭髮 男人每個月都要剪
好容易剪出個柒頭 長左唔剪又係柒
短頭髮顯露哂d缺憾 頭髮硬 倒生 頭髮少乜乜乜 一個髮型已經好大影響
2. 化妝 香港人真係接受到男人化妝?化妝就係遮暇疵 唔會化妝=表露無為

淨係以上兩點既影響已經差天共地, 所以女人可以有化妝靚女+天然靚 男人只有天然靚

再者,一白都遮三醜啦 淨係搽粉已經左將一堆豬扒變成正常樣 所以無得鬥
D人成日都話練大隻操身型 要識打扮
但其實靚仔係指五官 努力係無用
的而且確香港係極少人五官靚
有follow絲打
絲打真樣幾正
有睇你自爆
有follow絲打

絲打都好靚
覺唔覺香港好少大波既女仔
反而大波既男仔隨處可見
覺唔覺香港好少大波既女仔
反而大波既男仔隨處可見

因為男仔個個都高汁
顯得靚仔少
噉靚仔托咩
有時間打扮不如去學下嘢充實下自已
發掘內在好過整色整水啦
噉靚仔托咩
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦
有follow絲打

絲打都好靚

冇轉ac
香港到底邊到多靚女
講起又好似係
唔差嘅一大堆,但靚仔都有少少印象在嘅都舞
如果靜仔定義係韓國班女人咁你啱 香港冇靚仔的
香港好多女都唔化妝嫁啦

係d咪係醜女囉
噉靚仔托咩
發掘內在好過整色整水啦

係人都鐘意睇靚野架啦

唔好拉晒全世界落水
有班人特別鍾意啫 有一大班don"t even give a shit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞