陳柏宇真係好勁,the first take條片一日已經80萬,仲多過好多日本歌手

597 回覆
1008 Like 73 Dislike
我唔識欣賞唔係我杯茶
容祖兒咁多年得一隻我的驕傲/揮著翅膀的女孩 叫做hit 少少,

但就算是佢最大的代表作在內地音樂節目都是波瀾不驚
連找一個其他地方一線歌手藝人的出色cover 都冇,

喜帖街反而不少歌星藝人都cover,求其找都已經是IU

講到亞洲 the best , 點解連一張勁d 唱片都冇?

香港不是冇人材? 撐香港都不一定撐容祖兒
莫文蔚的唱片樂評就勁過容祖兒好多
作為非日本歌手,有2日1.5M View真係唔差,
亦都證明好多非日本人有追THE FIRST TAKE
首歌 香港班底編原來
咁兒夜姨野以夜儀野咪返香港幫你爭光囉
我寧願佢正常唱
好似我想睇場波 佢插花插足全場
本身勁期待 聽完一次就無重播過
比起剩係識返大陸唱國語歌 搞演唱會的歌手
比起唱live 唔知唱咩的歌手

陳柏字真係比佢地更好
有人批評佢唱得唔好 同邊個邊個比
邊個邊個成50歲都咁勁

但陳柏宇上到TFT唱 反應好好
而家暫時見到有8條片係 陳柏宇 TFT Reaction
就係佢話俾全世界人知廣東話唱歌
係咁正
係咁撚聲 聽到好煩
啲外國人係reaction入面聽到喊哂
首先香港大多數人品味差已經係事實,講正題。一個唱歌普通正常只要唔難聽嘅人賓已經俾人捧上神枱,至於呢個陳柏宇上去唱埋啲無病呻吟嘅歌嘅歌,完全展示出港男為女死為女亡地位極低冇男人味,啲旋律又叫曬春成個乸型咁。你上到去比其他日本人聽到真係笑鳩你哋香港人戇鳩鳩食週。你話唱嗰個係我諗基佬都有人信。成班以為上日本節目就自high,實質上年中大把人上,佢只係其中一個會被無視同心裏恥笑嘅人嘅人。
第一句已經證明你係弱智

一起底原來係薑糖
200M
假左d
睇咗4,5個外國first reaction 都係讃,係得香港人彈
獅子山精神
你試下click佢哋嗰啲reaction睇下係咪咪知咩事
其他reaction
已經過2m
希望佢今次可以紅得返
流量密碼
唔係話陳伯唔好 但係Reaction video不嬲係乜都react乜都讚 唔需要咁上心
chemistry宜家d live仲有味道同穩過後生果時
點解會仲多過韋禮安
唔多明真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞