陳柏宇真係好勁,the first take條片一日已經80萬,仲多過好多日本歌手

597 回覆
1008 Like 73 Dislike
點解要踩低自己人?
上the first take 唔代表佢好勁
只係因為佢係罪大歌手

我覺得就一般般 唔難聽但一定唔係好聽囉
佢咁多年唔算紅係有原因既 唔好因為咁就當遺珠吹奏啦
家陣 d 人係咁架啦
低音=垃圾唔好聽
高音=超正好好聽
唔知今日有冇機上1m呢
笑死 真 唱k level
樂器果part 好撚差
Ching做盛行 咁大口氣講用藝術角度評價
你睇d comment全部都香港人黎
得一take 又無後製應該都會改到play save,壓力好大唔出錯當贏,好多歌手都係改編完先上
其實全部都淨係得香港人

語氣好差?大師前大師後 你玻璃心?
唔係奉旨呀 唔想教咁你咪收皮唔好喺度高高在上懶係自己識好多嘢囉依家只係顯到你根本係個垃圾乜都唔識喺度扮嘢
《大癲》Gareth.T 新歌寸爆連登
https://lih.kg/3277144

太癲 完美展示咩叫惱羞成怒
廢禮安
1 take 過唔tune無後製,唔好用碟做比較,其實已經好勁
跟住又會問:點解姜濤玩晒 周圍都係佢
其實個原因就係鏡粉肯出錢出力支持偶像
屌嘅人就得把口屌來屌去
叫佢地用行動支持佢地中意嘅歌手又懶
以為喺網上開個post吹奏就會幫到佢中意嘅偶像
真係唔值得吹奏
唔識欣賞 本身無咩聽過佢d歌
見到香港人上the first take好新鮮 即刻click 開黎聽
但唱得唔算好好 未去到難聽
只係有d怪
唔係業餘㗎,同其他專業日本或外國歌手比,真係差左
其實個channel 19年11月6號先成立
Lisa首紅蓮華就 19年12月6號出既
同埋人地第一條片都5.7m view
我諗呢個平台本身唔會無人留意囉
加上 上呢個stage有一定既門檻既~
聽下日本first take,有隊Chemistry嬴幾條街,希望陳伯有大進步
全世界都做
咁點解仲要拎view數打j
人地競爭大,我哋香港得個打m記蛋散玩爛晒
大部分mean 開
Chemistry真係癲
隔左咁多年,TFT把聲raw過原版咁多竟然可以好聽過原版
You Go Your Way我loop左勁多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞