陳柏宇真係好勁,the first take條片一日已經80萬,仲多過好多日本歌手

597 回覆
1008 Like 73 Dislike
其實唱得好個views可以好勁
呢個直情億9
https://www.youtube.com/watch?v=gsT6eKsnT0M
呢個都幾經典 本身首歌根本唔紅
the first take 好聽過原曲勁多 突然爆番起
佢直情唱得好過自己cd
當時佢上去得果19
連登啫 總有好多on9仔
北村匠海係拍戲紅,一條友帶翻起stardust男idol部
係咪米明嚟 因為我完全封鎖咗
On撚鳩呢個世界除左香港有撚人識你咩,香港人自己刷數據
你以為其他國家都好似香港咁聽歌主要係聽歌詞咩
唔鍾意陳伯唱得咁平就屈鳩你睇開大陸歌唱節目
好撚痴線
你d毒撚好撚可悲
姐係你答唔撚到囉大師 人地問你野你答唔到就話講黎都無用bilibala 成個老屎忽咁
同埋依家唔係同你爭拗 係請教你呀大師 一係你就唔好喺度認叻清高 一係認完叻就唔該教人地
你依家認完叻又唔撚教 咪即係鳩噏囉你自己上面叫人唔好鳩噏 點知都係得把口
典型非黑即白
乜你請教人咁嘅語氣嘅咩?我奉旨要教你?
原版用電子樂器冇咩feel 一聽𠵱個版嘅大提琴同鋼琴真係好正
自負
中國人係咁的
https://www.youtube.com/watch?v=NyUTYwZe_l4
我覺得呢個版本神級
仲好過cd
幾田把聲真係幾似YUI
自負點解
唔同段有少少變化都好
睇左username 先啦
知名傻鳩黎
個D仲要撐編得唔差既人 不如聽下上面幾首日文歌自己比較下先
唔知係咪驚炒車會影衰香港 所以唱得好safe
重新編曲黎,同原曲好唔同,都要練習好耐,可唔可以欣賞下同一首歌都仲可以重啟帶比人新感覺?
唔洗理佢架 米明傻閪尼架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞