我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助 ( 49 ) - Yujihw砌機List 13代非K 4070Ti 今星期

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
Oh sorry
無限期
del返-200蚊個優惠 睇錯
竟然要上到13600K ! 咁主機板咪要起碼千幾蚊塊Z690
尋日老闆話今日再問你

想問咁樣..要黎玩富甲天下3 /睇4K片有無問題
無問題就比錢

1 x Intel Core i5-12400F BOX 聯強行貨
價錢:$1,290

1 x MSI H610M BOMBER DDR4 Micro-ATX
價錢:$575

1 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$390

1 x [12月優惠]Intel SSD 670p Series 1TB M.2 Nvme PCIe 3.0 x4
價錢:$429

1 x [12月優惠]Gigabyte GeForce® GTX 1660 OC 6GB GDDR5
價錢:$1,299

1 x FSP HV PRO Series 550W 80 Plus Bronze
價錢:$349

1 x [12月優惠]SAMA PT01 RGB Windows Side Micro-ATX
價錢:$160

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $4,572
https://www.faroll.com/customize#NDQ0MSw0OTYxLDUxODMsNTI1OSw2MjU2LDYyNzcsNjI5Mw
聽日再問我.有新野出
咁就正
可以唔洗買win
但我用試用版 裝唔裝到d game黎玩
我見好多都要 win10 64bit
Nonk唔抵買
但又唔識超頻
有冇必要買z板同上ddr5?
12400都得既 但多工但唔太勁
再減就13500
Btw 機箱唔好
裝到的
係有啲personalize既功能冇得用
跟手上淘x買返條code
當然 都可以支持正版
而幫你裝果個試用都係win10嚟
上個禮拜fsp 火牛返大貨後幾時先砌好送
又係我,求張8000至10000 list,主要rendering,3D max,畫圖果類,係咪話出左13代non k
估唔到等咗幾個月non k 個價同k 差咁少

13500同13600k差距算唔算大
13代出左
K U 你唔超都勁過 NONK
買塊靚D 既B760+K U+DDR4
咁就得了
可以慳返小小
same
等埋今晚亞馬遜賣咩價再決定
請問巴打係咪應該轉i5 13400f..差400$
乜都唔識sorry
同問
老闆單號221220000311517請問有未
可以
你揀啲做緊優惠既就肯定有貨
除非好熱門
驚咪po上嚟問一問
其實你咩筆直
同埋會有個水印係右下角提你買正版
7000內.
呢個List 都係爬番前3個post 抄巴打
想問之前係度砌左部機差張卡宜家買翻會唔會有翻砌機優惠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞