我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助 ( 49 ) - Yujihw砌機List 13代非K 4070Ti 今星期

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
求23k list
機箱想要Fractal design North, GPU要4090
悠老闆7900XTX仲係缺貨嘅
同埋想問下如果用銀行過數嘅話我哋係咪用email聯絡?
代答
過數前會有STAFF CONFIRM 條LIST先
無問題就會SEND 多個EMAIL 俾你CONFIRM 同過數
另外一問
唔該悠老闆可唔可以幫手CONFIRM 下呢個訂單編號幾時送?
送既時候洗唔洗本人係屋企,定可以叫家人代收?
又會唔會幫手插線再試一次部機著唔著到果D?
Budget $2000 有邊張性價比高display card好
Thx 唔該晒巴打
用途?
二手
想4k打機 玩下2077啲大作
想問下條LIST有冇野改? Thanks

Intel Core i5-12600K BOX 行貨
$2,180

(預訂) [1月優惠]GIGABYTE Z690 AORUS ELITE AX DDR5 ATX (下星期到貨)
$1,199

Kingston Fury Renegade 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz C32
$1,740

[12月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
$710

[優惠]配4070 Ti顯示卡 FSP Hydro G火牛減$200
-$200

ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti 12GB GDDR6X (可單買或砌機)
$7,399

[優惠]FSP Hydro GT PRO 1000W 80 PLUS® Gold Semi-Modular (送12Vhpwr線)
$850

Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Mid-Tower ATX Case — Black
$638

[1月優惠]Thermalright Frost Commander 140 CPU Air Cooler
$389
結賬總額:$14,905
請問呢個post同tg group係唔係淨係會答砌機問題,廠機嘅唔會答?

轉13600k
最少後面要買多一把風扇
箱跟得2把
驚就加多幾把
你哋同事set左window 登入密碼
想問密碼係咩
sor 派咗膠 原來係直接撳enter
原來㩒錯cpu
我見油老闆四千人優惠有兩把風扇送
或者有咩箱推介
唔要光污染
本身張卡960換3060Ti / 6700 XT火牛係咪都要升?
而家用緊450W
同埋想換個細D既箱,而家個Antec GX500太大
呢個冇.除非火牛本身有跟
想問問msi 個atx3.0 1000w個火牛條16pin pcie線幾長到,想用嚟放係fractal torrent到,怕因為火牛放左係上邊,條線唔夠長搏唔到張graphic crad
https://www.faroll.com/customize#NDc2MCw1MDcxLDU0MzIsNjA3OSw2MjA1LDYyODMsNjI5NCw2MzM2LDY0MDEsNjQxMw
呢啲
Ch510
pure base 500
fractal design meshify 2
fractal design pop silent
NZXT H7 Flow
光污染都可以熄的
試下成部換?
岩岩搵一搵你個case都2014
早兩年換左R5 3600
但係張display應該就黎打柴先諗住換
係咪atx板
Jonsbo D41 MESH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞