[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (47)

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
贊成
DAAD BBDD
收11票 仲有3票機會比A/B反杯 如果無人投我就截龍了
你係咪又數錯
DDAAD BBBDD
核數師重數過 截D
咕咕:食咗三個月閑飯終於有嘢做
細佬唔洗急家姐依家幫你玩到條撚樣走火入魔
如果路叔變左廢人,仲會理佢既女先系真愛。
咁要穿越返嚟去建興排隊先得
話說
樓豬為咗兜返冇六脈個戰力缺失諗計諗咗幾耐
半日左右 前日寫一陽指個陣諗出黎
寧願死兜都唔比孤獨鳩劍
你地無去搵九劍
都行唔到出去
又有空氣牆
唔一定要路仔走 仲有其他方法
知道了 立刻出發
但我想走去日本
有無加更?
— D(槍權巴) —

我思前上後,還是定不下結論,於是我便決定回去跟晨兒討論,而這個晚上,我就花時間去練練其他功夫了。
這晚上,我沒有練到甚麼新武功,反而是好好練習了我本來的那些武功,重新再習慣一下自己的武功,以準備未來的戰鬥。
一直到日出,我運功調息了一下,我才返回客棧…

回到客棧,惜兒已經把早飯都放好在桌上,而晨兒都已經在等我回來了。
我剛回到房間,晨兒便直接問道「仁甲怎麼你一大早就已經出去了?」
「不,我是昨晚出外練功,不經不覺就是一整晚了。」我答道。
「練功?下次不如把我也叫上吧,兩人對練總比一個人練好。」晨兒答道。

「也好…不過現在我有件事想問一問晨兒你的意見。」我答道。
「嗯?有甚麼疑問嗎?」晨兒問道。

A. 婉轉發問
B. 直接交代
---
聽日繼續
B
A
婉轉係會點婉轉?
唔開任何武功名 扮野問下佢有冇辦法同時練兩種內功
類似咁
c
極限9up
醞釀下情緒跟住跪地流馬尿
話自己本身去大理做打手只係想賺下錢買地起屋娶老婆
點知個狗皇帝埋數果日埋伏咗三百刀斧手想食碗面反碗底
浪費咗兩個月時間依家返返嚟明國
諗住腳踏實地賺錢點知發現已經冇咗自己嘅位置
仲要之前同你提過果堆女一個都冇留底等自己仲去咗其他勢力
然後一嘢抱住佢對白絲一邊流口水一邊鳩叫話自己想變強拎返失去嘅嘢但我打唔赢班人你會唔會幫我
B
應該搵南宮廢老定救複姓佬出黎學九劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞