(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (7)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
草津有無邊間介紹,筆直2000左右,想一泊二食
我一個人去,但係見d網站2個人起,係咪book 唔到?
我反而好怕溫泉旅館 d 會席料理大多都食到一半就己經到頂,好多時食完都飽得濟,食親都好有壓力。
用Jalan/樂天/rurubu嗰啲搵一人plan
5/6月東京出發,無自駕,住一晚,筆直$3500-4000,巴打們有無溫泉旅館介紹
睇左兩三日最後都係忍唔住book 左翠山亭展望風呂
東京可以去幾個地方浸
你又冇人數
介紹你睇返#1
請問下住過富士湖南莊既巴打們,房內露天風呂係咪溫泉黎?
真心唔錯呀,我 19 年住過兩晚,一泊二食既水準幾唔錯,旅館設施又好 hea,我嗰次去外地遊客唔多,基本上八九成都係本土客,而交通都幾方便,我上次係向東京站搭巴士去,館山附近都算有 d 野行下食下。

btw,呢度個上傳圖片經常上傳失敗,upload 相係極度痛苦。

幾錢

Btw 巴打係咪用iphone影?
Up相個度 你要較返係jpg檔先會得
即係相機格式較最相容,會大d,但係用返jpg
我上個旅行就係用哂高效率,搞到一張都upload唔到
兩個人八萬五円晚。

我諗應該唔關格式事,係連登上傳圖片間唔間中就會死。
去邊無咩概念,大概想東京出發2小時內去到
2個人去既
我住但馬屋
想問下各位3月中去東京2個人有咩温泉旅館推介?打算去河口湖揾啲望到富士山同埋主要想房入面有私人風呂浸到真温泉唔係熱水預算大概4000一晚都得
第一次去河口湖,暫時book左KUKUNA 4月中普通一泊二食房,HKD3800是否正常
本身見到有間叫大池酒店幾抵,不過好似唔就腳,有無巴絲住過?
你而家先 plan 三月河口湖,不如你先睇睇邊間有房後再揀。
個 lounge 勁好 hea。

大浴場基本上每次去都係得自已浸。

好天起上黎黃昏時間仲可以睇到富士山。
2月中去大阪&京都
諗注去二間

暫時訂左

1. 京都翠泉之花

2. 神戶港溫泉蓮
or
3. 兆樂旅館

有無人試過 or 有無其他好既推薦
預算一人2千五左右, 四個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞