(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (7)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
3月頭去越後湯沢諗住訂双葉,預算1.5-2萬yen一人,唔需要房內風呂,睇中間嘢夠多溫泉玩,暫時諗個plan四人6萬yen左右
https://hotel-futaba.com/

想問有無ching去過,或者有無更好選擇
Excel間花月有啲out bud
黎緊4月中會去東北+河口湖,本身只係住一晚溫泉旅館,就Book左河口湖Kukuna,$4800左右
但諗諗下其實日間都會出去河口湖附近玩,又唔多時間留係間房望住個富士山,忽發奇想唔住Kukuna,加少少錢住兩晚其他溫泉旅館,暫時睇中左一晚秋保温泉櫻離宮(有私人風侶),另一晚河口湖花水庭(不過無富士景),兩個都一泊二食,加埋$5500左右
有無Ching去過呢兩間?
花月正喎
新裝修
有貸切
疫情前住過
3月尾箱根溫泉 第一次去
仲未諗到卜邊間
要快啲book啦,好多都已經full哂
Book左5月秀峰閣湖月
多謝推介 book咗湖月到時試下
5月尾去東京同屋人去仲要有小朋友有冇推薦 想可以近海既

以前大板住過白濱 玩埋銀之湯勁正吹住海風浸 但今次唔係2人世界 好似全部search 一>2人就hang曬機咁
yahoo jp點寫先知房係唔係溫泉
睇海景一係伊豆,一係千葉沿海
有小朋友可以揀番啲大型酒店,例如伊豆稻取嘅銀水莊,千葉鴨川嘅吉夢等等

去大東館,變左buffet,好難食

無懷石料理
客室露天風呂:かけ流しアルカリ単純泉(シャワー付) 露天風呂にはシャワーが付いておりません。
洗い場では源泉かけ流しの温泉を「汲み湯式」でご利用頂きます。

想問下官網咁寫係咪就係溫泉水?
想問有馬溫泉 花結同瑞苑邊間好?會book房有金或銀泉既房
比個酒店名嚟順便望吓
我多數會睇埋第3方機構講嘅嘢 姐係yahoo jp
費事好似上面咁做伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞