(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (7)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
好後悔因為中之坊瑞苑有裝修轉左高山莊華野
剩係拎拖住喼行去旅館都已經係死罪
有無巴打住過有馬溫泉 欽山?
好似不錯咁
泉質嚟講有馬銀湯、三朝一樣係放射能,都算叫少有嘅,雖然拋開濃度唔講係無乜意義
CLS比我一定call送迎,或者飛的上去
嚟緊四月中想去東北睇櫻花 第一次去東北地方唔係好熟
有冇巴打住過有靚景既露天風呂付き客室
如果around 35000 yen/人既有冇咩推薦?
見到松島一の坊既景好似好正 松島個location都好好近仙台
另一間就夏瀬温泉 都わすれ呢間就睇google map極痴線 真係in the middle of nowhere 但睇官網佢個房內溫泉無圍欄咁個氣氛正到不得了
有冇巴打有住過可以分享下?
前幾日 stay 左湯之山間素粋居,堅係唔錯,得閒再包膠。

比google玩死
5分鐘路程 不過斜到仆街
我坐京都去果架巴士已經近左少少
我自己又冇諗定幾時到預約送迎
Book咗箱根金乃竹塔之澤
上網冇乜comment
有冇人住過
都幾貴下
call 迎送,冇迎送點都最好搭的士去。
第1次住比較小型既旅館
感覺上自己都係鍾意加賀屋/鶴雅果種大型旅館
請問大家
若草之宿丸榮vs湖南莊
2個都係湖景
大家會點揀
唔該晒
嚟緊去大阪京都 完全未去過
想問吓你地會推薦去邊個溫暖?
大幾6萬到兩個 同貨切風呂
有冇人知道城崎温泉住湯樂定川口屋好?
岩岩早幾日住完,我訂左「紬」果間房,成7萬幾yen貴就貴d,不過個露天私人風呂對住個海無得頂,平時唔多浸既我都日浸夜浸。如果普通房有個海景應該都幾好。用左頂層貸切溫泉 三日月,可能房入面果個太正覺得三明無咩特別。

食就幾好,前菜唔識欣賞,刺身新鮮,蒸鮑魚,二食金目鯛,伊勢龍蝦刺身都正。生日送左對筷子比我。服務excellent。
請問奧鬼怒 八丁之湯定加仁湯環境好
我係book左「海生」,細間啲不過都有露天風呂
我仲諗緊book唔book埋貸切
夜晚剩係去大浴場同自己房浸都好夠
但今日落雪 好正喎 浸溫泉時好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞