(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (7)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
大嗰啲以前去滑雪浸過了
私人風呂有得做下私人野
佳ら久好住d?
黎緊打算一個人去仙台山形個頭行下 有d想住一晚温泉旅館
但上網睇好多都好似唔受一個人玩
想問下有無巴打有一人旅經驗分享下
住星級酒店Jacuzzi房唔好玩啲?
我都無留意 如果係咁可以揀第間了 等湯等去第到先浸
個巴士站就起三宮 jr 站隔離,轉巴士黎講呢個位都算勁方便。
Yes 貴啲啲,但值回票價

諗唔到住邊間
見你講完即刻睇下
間房都大間
地點都幾方便
ぬくもりの宿 ふる川
定山溪可以試吓呢間 三年前住過
溫泉非常好 房間食物都不錯 又唔會太多人
大約50000円兩個人 算幾抵玩
天悠大浴場個景係幾好 但係食物質素真係麻麻 同埋間館咁多間房 咁多人 但溫泉個數量覺得有啲唔夠 長期都好多人一齊浸
今次去熱海住左間WA亭 風こみち
呢間真係專for情侶 成班fd超過兩個人都麻麻地
冇公眾池 個私人池又唔夠4個人浸
個景又麻麻 得303個景係向海好小小
撘句爹,撞得啱時間嘅話KIX撘船去神戶空港會快好多
除咗交通無咁方便之外(不過我揸車去)整體嚟講我覺得都滿意,嘢食太耐唔記得但係睇返樂天嘅record 有牛有盛覺得唔算好貴
唔知係咪遠啲,房同成間旅館都叫幾大
住左成個星期共立Resort系列
今日去左kukuna無乜小食野飲送有啲落差
係outlet買野遲左又塞車6點3先到河口湖
無的士巴士又要等到7點,一打電話過去kukuna即刻有車過黎接係幾好
kukuna疫情前貴房有lounge,唔知開番未
共立啲嘢真係乜都唔算特別好,但係咁送嘢俾你搞到又嬲佢唔落
清你kukuna係咩房型
我都book咗3月尾展望館
5月去

我唸都係會放棄最尾去
我自己Google 發現可以坐船去神戶再去三宮
唔同價位都試過下 la vista 函館灣, dormy inn, 翠雲
真係好多濕星野送 la vista個早餐真係幾正
展望館即係7/8樓個隻房型?
我兩條麻甩去唔洗房內有得浸 ,揀左最普通個隻算 好似差30000羊。上大浴場浸住望已經好正
同埋佢食鐵板燒一定要5點前入住,係箱根過去好易係outlet買到過晒鐘
睇咗時間表唔啱時間
唔係我都揀坐船又快幾個字
金澤附近有冇邊個溫泉鄉推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞