【異能正傳】【契弟】源界神話—異軍崛起(2)

1001 回覆
72 Like 5 Dislike
剪番短把頭髮,好似輕左好多

契弟都喺

利申:油頭
沫沫內子,我地可能會有一番新挑戰喎

一嘢追既七頁,加速加速,好想睇多啲
蘿奶巴
PISH

難捱巴
路飛巴打加油

歐巴
達叔請自行認領
中出巴又話今晚一口氣完左呢一章嘅?

好鍾意夢生呢一類角色,
膽大心細

便利巴

有人鍾意就好
原本呢個角色想出前傳

如果出就好
覺得佢個背景唔簡單,
童年去到遇到師父再去到接觸阿憤佢地,
一個一個情節都有好大發揮空間,
加上佢性格,
相信會非常精彩

不過唔緊要啦,廢事係咁催你驚你粗制濫造啊
好鍾意夢生呢一類角色,
膽大心細

便利巴

有人鍾意就好
原本呢個角色想出前傳

如果出就好
覺得佢個背景唔簡單,
童年去到遇到師父再去到接觸阿憤佢地,
一個一個情節都有好大發揮空間,
加上佢性格,
相信會非常精彩

我覺得正傳如果完左可以出下夢生外傳之類嘅其他角色外傳
多謝大家關心小弟,唔屌小弟尋晚無出文

划咗半日,雖然曬燶晒,不過好正
下次早少少去,再划遠啲

我地可能個日見到過面
多謝大家關心小弟,唔屌小弟尋晚無出文

划咗半日,雖然曬燶晒,不過好正
下次早少少去,再划遠啲

我地可能個日見到過面

中午有三pair避雨嘅情侶......
好悶呀
出少少畀大家解悶

「細路,你識條春咩?阿叔設計模型𠴱陣,你仲喺粒卵啊!」達叔不耐煩地瞪了沈夢生一眼,然後繼續埋首鼓弄檯上的鐵片鐵塊。

「廢老,我未砌過比斜塔嘅模型,都未砌過高達。」沈夢生拿起量空尺,在檯上的模型地台度來度去。

「你叫阿叔廢老?!」

「你喺,而且斜塔唔喺咁砌。」沈夢生反譏道。

籠內的蔣海和蔣滔目瞪口呆,表情就像看到白痴一樣。

這些年來,還是頭一遭有人夠膽當面指責這個老頭。

他們不知道達叔從哪裡來,就知道連自己的大姐,當今世上最大商會盟主蔣悅,也對他恭敬有加,從來不敢待慢,甚至為他在小島上開辟一個巨無霸級的工作室。

所以,即使達叔因為絕版模型而忘了把自己救出來,蔣氏兄弟也敢怒不敢言,乖乖地閉口靜待。

這小子實在屌啊!

「死𡃁仔!」

「廢老!」

一老一小針鋒相對,目光如同兩道「霹靂啪啪」的電光,互不相讓!

達叔見沈夢生沒有退意,不禁愣住。

怪了怪了,這小子的眼神很像「那個人」,他老目剎那間變得深邃,隨即便回復正常。

「哎,走走走!唔好阻住阿叔做大事。你再嘈,阿叔整支激光加農炮,桶爆你菊花!」

「我未砌過斜塔模型,但我識造真正嘅斜塔。」

「你識?哼,你砌得出,阿叔答應你任何要求,甚至叫你大哥又點話!」達叔半信半疑地說道。
大小癲佬相遇
大小癲佬相遇

救人要緊
大小癲佬相遇

救人要緊

姐係個癲佬係架船咁耐都冇人理佢?
沫沫內子,我地可能會有一番新挑戰喎

嘻嘻,老公仔你驚咩?

有老公仔陪住我,咩都唔驚

咁快就改口
叫我呢d毒L情何以堪

係囉!墨鏡都爆幾副啦

成班偽毒可恥

連最善良可愛既沬沬都

額...額......
唔好喊啦 沬沬呵返
大小癲佬相遇

救人要緊

佢好似本來都係嚟救人
點知見到模型就。。。
大小癲佬相遇

救人要緊

外面無人發現到達叔
不過原因並唔喺神
同能力有關
大小癲佬相遇

救人要緊

佢好似本來都係嚟救人
點知見到模型就。。。

喺要親手整個戰場畀絕版高達做擺設

成件事好神聖,好合理
話時話李醫生條女好似都有個悅字

好似又喺姓蔣

一個字講晒 錯綜複雜
睇落去就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞