【異能正傳】【契弟】源界神話—異軍崛起(2)

1001 回覆
72 Like 5 Dislike
希望星期二出camp路飛巴可以餵飽我
我係闇黑重劍-卡洛
能力係黑炎
不過越用得多能力會越癲,所以平時都係玩大劍

歡迎挑機

之前都曾經暗示過我個能力係會越用越癲
「在下會用實力證明一切........即使最後會失去理智,得罪了。」

比個鏡世界或者比個分身你慢慢打,貧僧繼續睇寫真
不如大家用文字黎挑機
我係鐵律使—L
能力係『同化』
身體可以變成接觸到嘅物品嘅質地
未知掂水得唔得
歡迎挑戰

源界境看同化到我呢個境界的野?

我係形爆烈
剩係識周圍射
我連自己既詳細能力係咩都唔知
我係闇黑重劍-卡洛
能力係黑炎

歡迎挑機

「在下會用實力證明一切........即使最後會失去理智,得罪了。」

大師呢招高招啊
我係私家偵探-陸思家
有神一般嘅運氣同助手
有最聰明嘅頭腦最靚嘅外表
仲有極為多嘅朋友

最易死嘅角色
不如大家用文字黎挑機
我係鐵律使—L
能力係『同化』
未知掂水得唔得
歡迎挑戰

點夠你打啊
我打實物,你用念力架喎

咁沬沬應該最勁
因為~~我可以收服哂所有好可愛嘅人

我都好可愛

咁沬沬應該最勁
因為~~我可以收服哂所有好可愛嘅人

我都好可愛

。。。
大家好

我連自己係乜都未知
契弟好想逐個覆
但呢幾日處於地獄mode
每日13個鐘以上嘅工作(未計坐車)

利申: 仲有兩日就可以抖吓
契弟好想逐個覆

加油啊
我地會等架
契弟好想逐個覆

I know that feel bro
契弟好想逐個覆

加油啊
我地會等架

我等着你回來…我等着你回來…
我係陸思家好友-秦至醒,最鐘意影相,影一影,我可以知道你的過去
契弟好想逐個覆

放句啦中出巴,呢度大把你的死忠呀
貧僧都係其中之一
我係闇黑重劍-卡洛
能力係黑炎

歡迎挑機

大師呢招高招啊

我成日都會唔記得你係邊個角色
Btw 呢招真係好好用
不如大家用文字黎挑機
我係鐵律使—L
能力係『同化』
未知掂水得唔得
歡迎挑戰

點夠你打啊
我打實物,你用念力架喎

守我有明鏡守護
攻我有明王鎮天擊
你射野埋黎射有反照
諗起都覺得正
貧僧嘅技都真係幾實用下
大家好

我連自己係乜都未知

你好

我連自己有冇得出都未知
我係陸思家好友-秦至醒,最鐘意影相,影一影,我可以知道你的過去

第二個最易死嘅角色
花柔生 年齡:21
身高:不詳
體重:不詳
源力種族:自然流(木)
能力:源力同花草樹木互通,可以借助或傳遞植物既源力並加以操縱
技能:樹界降臨x千本櫻

人物背景:
生性內向怕羞,不善於溝通,所以年幼既時候冇咩朋友
一次外意係森林蕩失路,無意中發現自己既能力並從此迷戀同植物神交 最後決定長居係森林,同時亦逐漸學識結合自己同大自然既源力並加以運用
可惜係一個偶然下,比一個自稱陰陽師既人(妖)綁走左我話要收我為徒 後尾先知原來有第二個細路同我有一樣遭遇,結果師傅(人妖)每日都用強硬既手段去教(搞)我地 我地立志變強,為左就係逃出師傅(人妖)既魔掌 而師傅既真正性別至今都係一個⋯迷
能力:源力同花草樹木互通,可以借助或傳遞植物既源力並加以操縱

人物背景:
一次外意係森林蕩失路,無意中發現自己既能力並從此迷戀同植物神交 最後決定長居係森林,同時亦逐漸學識結合自己同大自然既源力並加以運用
可惜係一個偶然下,比一個自稱陰陽師既人(妖)綁走左我話要收我為徒 後尾先知原來有第二個細路同我有一樣遭遇,結果師傅(人妖)每日都用強硬既手段去教(搞)我地 我地立志變強,為左就係逃出師傅(人妖)既魔掌 而師傅既真正性別至今都係一個⋯迷

乜陰陽師係d咁嘅人

人物背景:

喂喂喂

唔好老屈喎

人物背景:

乜陰陽師係d咁嘅人

不要誤會
契弟好想逐個覆

i know that feel bro
我每日都係接近十二個鐘以上嘅工作,未計坐車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞