關於冬天日本租車問題 (2)

946 回覆
1 Like 7 Dislike
有冇人知係toyota租嘅86係GR86定GT86?
GT86尾期版
請問有無手足試過toyota 租車 提早去到拎到車走
係同一日都仲有機嘅
想問下凌晨機到羽田有冇邊間租車公司早d開門 我見間間都8點先開 有排等
去新翼嗰邊個xx溫泉沖個涼浸一浸休息一陣先攞車囉。
想問下用日文版租車有咩途徑同佢講要book CEP, 同埋CEP日數係咪一定要夾租車日期, 因為最後個日已經去咗京都唔會用到
Toyota Rent a car 日文版
以前可以現場同佢講,而家唔知
同埋好似一定係跟租車日數
Nippon東京站開7點
有無人租過prius 2023最新個款,見尾箱好似細,放唔放到28" + 24‘行季’
可能自己打過去算
唔該哂
有冇巴打 用toyota rent a car 租車
想改租車資料 佢話我 server maintenace 入唔到

我本身租左一次,但要改地點pick up 所以租多一次
諗住cancel 返第一單租車,但server maintenace 入唔到去改
但我試第二單租車改資料就無問題,懷疑第一單租車個資料中bug

但我完全唔知點聯絡日本公司,搵極個網站都無email得電話,驚佢以為我訂兩部車
4月中, 3個人3件大行李去東北, 應該都會週山跑
揀架大馬力suv好啲, 定千零cc普通都夠做!?

暫時睇緊RAV4, Nissian Sylphy / X-Trail
幾多人去先
我都試過中levorg, 行大量山路,玩得好開心
兩大一小,預一大一中一小行季
實夠 我租過舊 4代
https://www.travelclassroom.net/2014/04/etc-card-rental.html
你睇下

我喺樂天book,上星期去toyota新大阪官網問etc卡,佢都有email覆我
咁訂唔訂到?
個行李係打橫訓係度?
我自己搵左圖,舊4代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞