關於冬天日本租車問題 (2)

946 回覆
1 Like 7 Dislike
想問gotemba 落強羅難唔難揸?下週去
山路,唔落雪既話應該冇咩難度
部車無雪地模式.
如果上緊滑雪場啲山路又大雪應唔應該用eco mode
Sport mode 行雪地好似仲易跣胎
咁都好啲,我下週出發同你行程差唔多,我係Toyota rent a car 租車,揀咗雪軑,希望有啦
想問下有冇人用過JR rent a car?
租咗雪胎會無架咩
Note e power 係雪地表現如何
我黎緊都租左部
驚佢到時話冇啫,話晒都唔洗落訂
唔好意思 有d野唔明 想請教買CEP 咁仲要唔要ETC
要,CEP只不過係一個喺張ETC卡加咗比你嘅套餐
就好似你買咗張儲值咭,有得揀上網計劃咁樣
佢咩價錢?
本身冇去到有就試過,租左就唔會冇啦。冇落訂既,你又唔驚去到冇車比你咩
你又啱喎!
我之前租過一次

嚟緊三月會再用佢
4WD+雪胎夠晒啦 再上雪鏈真係Overkill喇
何況唔係用開或者自己私伙鏈 萬一整錯車都搞爛埋
題外話 E Power咁凍天氣舊電係咪勁跌Range要長著偈?
有雪胎仲洗唔洗租雪鏈係北海道 二月尾去
Toyota Rent A Car 收到封EMAIL
係咪要上佢個網做CONFIRM BOOKING?
但我又搵唔到位入, 同埋都冇俾過信用卡資料
佢點扣我錢

[關於非屬追加附加選項之預約變更或取消]
租車時間1小時前為止:可於網站受理。
超過預定出發時間1小時前:請聯絡TOYOTA租車預約中心或租車店鋪。
租車店鋪詳細資訊可於網站進行確認。

[關於預約取消手續費]
取消預約時,須支付規定的取消手續費。
此外,如於預定出發時間1小時後尚未簽訂租車合約者,
該預約可能被取消,敬請見諒。

租車日7天前:免費
租車日3~6天前:基本租車費用的20%
租車日1~2天前:基本租車費用的30%
租車日或超過預定的租車日:基本租車費用的50%
啲車會唔會好舊?我book左二用中札榥
舊過Toyota…但好過times…
我都係而幾日去大阪同京都,但因為會琵琶湖滑雪場穩陣起見轉左雪胎,雖然賈另外加錢但命仔要緊
想問下通常租車公司會唔會比埋雪刮果D工具去剷玻璃雪?
通常車入面會有
建議攞車時再問
想問2月尾3月頭去伊豆箱根洗唔洗雪胎?
租7人車,
東京D租車公司都冇雪胎
感恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞