部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
我支持中國公安坦克碌豬,你可以打我了

好笑既係,某啲人好想痴埋去connect,但人地大部份都唔會領情,仲當你係港獨份子咁割
香港都有藍屍仲未計本身大陸監控同洗腦宣傳
連登仔一向惡過共產黨
最終目標都係拖有錢人落深淵

高貴的中國人點可能會係賤

只有香港暴徒先會賤

Nice try,但大家已經過咗「中國人都只係無辜嘅受害者」「中國人還中國人,中共還中共」「當中國人係人類咁看待is okay」呢個階段太耐建議你慳番啖氣,唔使咁肉緊將支港幾廿年嚟嘅新仇舊恨矮化做「因為幾個小粉紅五毛係微博講過幾句風涼話就支持支那人死清光」
到食回力鏢嗰陣又叻哥上身睇唔到架啦
都係得罪照講嗰句 部分連登仔只係換左顏色既藍絲
幫推
性質一樣
同宗同源
只係立場唔同而已
個格本身就冇改過,自私勢利崇洋排外
對對對
總之中國快啲出兵就好
大中華撚有個特點就係鍾意否認自己係大中華撚,但就好似李卓人咁苦戀住中華民族,只要中國人叫兩聲不要核酸要吃飯,習近平下台,就即刻熱淚盈眶,覺得浪子回頭金不換,中華民族係有得救,中華民族同我地香港民族利益一致
savehk大把藍屍講on9野,唔通又代表到你
呵呵,大部分中國人係愛國架,唔好成隻菠蘿雞咁靠痴啦
今日入tg gp先仲成班人同香港割蓆
話兩件事唔同
香港人真係唔應該打人
仲有人講緊抗爭還抗爭,分裂國家就唔得

訓撚醒啦傻閪
又打稻草人
中華民族
咪講撚左洗腦宣傳囉未訓醒果個係你
都唔好講以前,剩係講呢兩年,乜撚李文亮故宮g class河南水災上海封城爛尾樓,班支那人一發出叫聲,班華撚就喺度打飛機話中國人開始追求民主自由開始反共,打飛機打到連班支那人都忍唔住制止你地,話我地愛國愛黨,千祈唔好誤會我地反共

每一次都係咁,支那人郁兩下叫幾聲,佢地就如獲至寶,好似苦戀賤男嘅女人同敗家仔老母咁,好撚感動咁覺得條仔終於生性,然後每一次都比人屌返轉頭,勁撚滑稽
咁仲洗撚同情佢哋咩白痴
中式小農基因
無得唔認自己係中國人
即係隔離屋成日食屎,你叫個細佬唔好食屎=你要同隔離屋做一家人
咁撚蠢罰你睇多幾次我上面打左D乜
收皮啦 死虛偽撚
咁撚同情佢地你死返去幫佢地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞