部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
Sorry,陶傑真係華撚
佢都自認自己無法割捨對中華文化嘅熱愛同痴迷
Btw陶傑都支持過袋住先,咁你係咪都支持袋住先

大家都鍾意雙重標準,批起來

小粉紅通常都係大陸最底層嗰班垃圾,現實俾人欺壓,唯有上網恥笑其他受難嘅人搵自我認同

你覺得連登入邊最口臭果堆唔係咁?呢個post都搵到10幾隻,現實咪又係肥毒矮嘅失敗者佢哋口中只有仇恨,因為現實冇嘢值得佢哋開心
睇佢地自相殘殺,我又真係幾開心嘅
但我冇成本都唔想做,因為我就係憎鳩佢地
算啦 悔氣說話容易講吖嘛
我支持中國示威者 但我都想快啲武力鎮壓出坦克
始終中國好多人無咩學識 個畫面夠血腥先容易激發多啲人出嚟
如果有人堅持給丈夫和強姦犯同等待遇,給老闆和搶劫犯同等待遇,窩老人家是沒有興趣討論的,各人自作自受就是
你地心中有愛咪得囉,支持中國人無成本呀嘛

你有你online支持,我有我online 恥笑姐,做咩咁獨裁
所以我覺得樓豬都戇鳩鳩
社會垃圾已經好可憐,你仲叫佢同情其他人?你自己有冇同理心?
未出坦克又未實彈掃射,9秒9就跪低幫班支畜含
咁你哩啲都照佢講法黎睇,人格都幾低劣,算小粉紅個類,同我同級
本是同根生...
嗱你唔好屈我呀。我冇支持支那人,我都唔反對你恥笑
因為我明白點解你要恥笑佢哋,反而我會同情你
咪撚R人圍爐啦你條撚樣殺人犯黎
理閪得佢丫我唔會笑 都唔會抱有同情
咁得喇掛?
樓主飲開咩牌子既水? 想見識邊隻夠黃入到你小粉黃既尊口
嘩,多謝你嘅同情,連登真有愛,不過你哩個moment 都係同情番個啲準備俾人坦克碌豬個班, 始終而家又唔係我比人坦白碌豬,我俾人坦克碌豬你再同情我啦
下,講下就殺人犯,咁我要坐幾耐
明白嘅
只係覺得我哋網上支持 又可以炒熱個topic 又可以爭取部分中國示威者支持 對香港嘅好處點都大過我哋為發洩咁笑鳩人
當然你心入面依然可以繼續幸災樂禍
反正政治不嬲都表裡不一㗎啦
2019年都大把所謂本土派有自己hidden agenda
要打去青山check
青山其實啲位好緊張,應該冇位,所以我都係喺度笑下你地咪算
講政治要咁高尚做乜
我剩係知我想中共倒台單靠香港無撚用 咁宜家有個機會咪做下網軍推波助瀾支持吓人囉
中共倒台後再同中國人死過啦
我恥笑佢地都係炒熱緊,咁你要唔要多謝我幫手
我就無你咁有遠見,我就想哩刻笑下,開心下
班友19年講到咩不自由毋寧死雞蛋高牆
結果只係識發洩
以色列人比人滅絕有冇滅番德國人先
烏克蘭比俄狗閹有冇閹番俄狗先
佢地識顧全大局,上面班友就剩係識發癲
所以話佢地就係同中國人一樣劣根性
咁多年黎中國同香港都民主唔到係有原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞