部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
你不如整理下先打出黎啦,成篇野都冇重點呢幾日大陸班友大大聲叫共產黨下台習近平下台你都仲可以講係剩係反封控就算係地方政府不滿黨中央咁又有咩問題先一定要全國政府VS平民你先收貨知唔知辛亥革命點黎再者我一直都講緊大陸監控嚴控勁過香港,所以出唔到聲既現象係等同國安法係香港既禍害。你一直都get唔到個重點係呀今次走漏左又或者係你所講既『放水』,所以今次咪成功爆開左囉,有咩問題
斷章取義,學埋小粉紅D野,完全驗證左我既point
上面兩派人都同意要整死香港人
所以所有支那人死清光就最好
我鄉下啲人唔滿意拆遷款夠話要打倒共產黨,咁又代表啲咩,咁係咪代表佢地真係要打倒共產黨,究竟要幾無知先會覺得大陸人平時係唔會嗌呢啲口號,其實地方政府放水咪就係呢次只係場官民大龍鳳,不滿黨中央即係代表呢次係黨內鬥爭,人民革命同黨內鬥爭係兩回事,點解會將六四時革以及疆藏既革命同呢次相提並論,咁講簡直係侮辱晒所有人,而且辛亥革命係當時軍隊起義,而家只係公安做嘢揸流灘,你會唔會諗得太多,仲未計班人已經散晒水,大陸既監控係嚴過香港,但冇而家香港咁重手,連登會員喺大陸最多係請飲茶簽悔過書,最多行政拘留十四天,但喺香港係即時要上法庭,有咗國安法之後香港人以言入罪既機會同代價已經比上面班人高同大,究竟幾時先肯面對現實。正如我之前所講國保抓人從來喺睇你既行為而唔係你既言論,如果佢地真係用香港既標準抓人同上庭,我諗冇一億都有幾千萬,所以佢地抓人一定係睇行為而唔係言論。老實講爆開冇問題,能夠削弱共黨力量既我冇意見,但點解要單單打打香港人,仲要吹到班人好勇咁,咩星星之火可以燎原,反封控等於要民主,真心連艾未未都唔認同你地
吹奏班白紙佬真心off到震,而家睇半個月貨仔都唔知有冇,廣州班湖北佬都玩揼嘢都起碼玩咗成個月,又唔見佢地吹奏一下,講到尾咪又係勝利球迷,你攞班湖北佬嚟比我都冇咁興,居然攞班白紙佬嚟比,班友仲衰過我鄉下啲拆遷鬥爭,人地起碼會裝修下鎮政府
大支那左膠係咁上下啦
唔係點做高級連登仔

所以話呢班人根本做cheap哂香港人
樓主出到去咪話自己係香港人
廢時影衰我同其他手足
樓主連自己咩立場都唔敢take
應該唔會認自己香港人
樓主既言論證明認識國情其實係有佢既價值,但我覺得最吊詭既係大中華膠居然唔上中國網站,真心覺得唔對路
9成9咁上心支那人
果D9成9係
日日150件黎既腥港仔居多
黃色共產黨呢個term都唔係第一日㗎啦
咁多新仇舊恨你唔講剩係講今次?
Connect班當你臭四嘅支豬就咁上心
屌班同你一齊經歷過呢幾年嘅香港人就咁入肉
嘻嘻
樓主all in左佢班支畜手足
但點知人地玩兩日就散水
而家柒到開花緊係嬲豬啦
我認為嗰啲人心裏面徹底已經放棄咗
佢哋以為攬炒已經完咗…
走咗嗰啲一樣咁仆街
出到去已經冇香港咁多限制 都重要大大聲企喺極權嗰邊
啱啱啱
血濃於水?你D血同哥布林一樣架?
因為佢地多數係19年班冷氣軍師,覺得自己比其他人都要聰明,贏咗我功勞,輸咗你責任,代價全部人地受,反正我又唔使上身。所以咪以為抗爭好似打機咁易,輸咗㩒個掣嚟多round 就得,呢點仲衰過班白紙佬,人地一收到風都知要即刻散水
話要打倒共產黨都唔代表要代表打倒共產黨你係耶穌定如來佛祖呀?隔空做讀心術咁撚癲咁你話要光復香港都唔代表要光復香港啦笑撚死人咩最多行政拘留十四天都講得出知唔撚知邊個方斌失縱左幾年啦十四天真係人唔笑狗都吠一個人要幫自己打J抬高自己真係好多藉口
你自己好撚威咩19年咪又係幾個月貨仔真係當正自己民主先鋒收番埋啦
同連登仔講人性
傻撚左阿?
講道理就屈支然後來來去去都係果幾條傻閪自己係度圍爐互含肉酸到證明我開POST屌柒你地係岩正皮多咁多已經證明你班柒頭先係唔入流既失敗者你地咪繼續互含到死果日囉
連登一早俾cctoy玩爛哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞