部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
咪就係落場支持囉,使唔使俾相你睇報埋地點俾你聽
出黎幾日就要求人衝天安門呀?如果習近平真係解封,即係白紙佬用左幾日就搞掂,19年要用幾個月先迫到撤回修例,仲有面笑人同埋艾未未冇講過佢地只關心自己既飯碗咪撚再屈鳩人
艾未未:如果你以為中國人正在追求民主就大錯特錯
https://lih.kg/3230117

“即使在香港的示威規模或 1989 年規模的事情發生,仍然不會撼動政府。”

不嬲同級係指對等威力,唔通六四時革甚至疆藏嗰啲做法會完全一模一樣咩,但大家換嚟既都係血腥鎮壓
條大事撚輸到傻鳩左 以為柒到盡頭就係形 而家轉左潑婦鬧街mode 邊會同你講邏輯架 見佢d回覆一個比一個弱智就知
呢個時候又突然玩見好就收有效率呢套,明眼人都知而家突然解封係方便啲人悼念江澤民,總之之後封番你又可以話人地係初生之犢,解封又可以話人地有效率,但又打倒昨天的我
我指既小粉紅係直頭開埋channel果D小粉紅kol你屌支那人咁你又唔撚屌埋你自己雙標肉撚酸到97前要民主回歸08年我係中國人呀hi19年我真係好撚鍾意香港唔夠幾年就移撚哂民,追紅色資本mirror/collar飲喜荼食M記玩英雄联盟朝早成班友起身撲飛睇新彊迅護旗軒嘩屌我條線真係set到好撚高呀高到要娛樂唔益中資奶共偽人難過登天個standard咁高想迫撚死人咩

輸你老母咩由頭到尾我都冇話要白紙佬贏,只係笑柒你班撚樣五十步笑百步閱讀能力有問題就重讀小學啦傻閪
97前要民主回歸08年我係中國人呀hi19年我真係好撚鍾意香港唔夠幾年就移撚哂民,追紅色資本mirror/collar飲喜荼食M記玩英雄联盟朝早成班友起身撲飛睇新彊迅護旗軒
我認真同佢討論,結果佢就同我泥漿摔角,人地同佢泥漿摔角,佢就話要講道理,真心係雙贏等於贏兩次,唔怪得之會做冷氣軍師,仲衰過時事台班大愛左膠
幾時有講過同級呀你中學中文拎咩
咁你同啲移民撚以及pop子班人講呀嗎,同我地講做乜
已經解釋咗,你係要唔睇既我都冇辦法
咁你又衝個柒頭入黎躝番出去啦踩到你條尾就想縮你好驚我提到你班友幾年就移撚哂民,追紅色資本mirror/collar飲喜荼食M記玩英雄联盟朝早成班友起身撲飛睇新彊迅護旗軒咩你好驚我擊破你個民主鬥士既自我幻想咩你同班支那人咪一撚樣3分鐘熱度唔夠幾年就冇左件事
痴撚線,自己話同級就係同級,然後就話解釋咗
現成成班人喺晒連登你唔去嘈,喺度打稻草人有咩用,成堆移民post同mirror post你唔去嘈,喺度打稻草人係冇用㗎,樓主
條大事撚明知自己冇道理 就將佢自己ff既當事實咁同你「討論」 同你玩泥漿摔角
到你覺得依條友冇得救 懶得覆佢喇 佢就沾沾自喜 以為自己講既先係道理
講到底 佢撐到行都係唔想認衰啫

依d咁既垃圾文字 我睇幾隻都已經唔想再睇落去
邊個先係「支那小粉紅一撚樣」 唔需要辯 好清楚啦我覺得
同級不嬲講威力,唔通要做法完全一致,六四死守廣場同時革打遊擊做法已經完全唔同啦
樓主完美示範何謂雙贏等於贏兩次
細蚊仔係咁
冇睇呢個po幾日,樓主條華撚已經不再掩飾,盡情紓發對香港人嘅恨同對中國人嘅愛
知唔知打稻草人點解咁你度嘈又有咩用你上黎連登又有咩用去中聯辦中南海舉牌啦柒頭有咩用
時革有咩威力水左幾萬人坐監,蘋果立場收皮,泛民本土派收皮,最撚搞笑係連喚醒公民都做唔到,過幾年冇哂件事,成班友幾年就移撚哂民,追紅色資本mirror/collar飲喜荼食M記玩英雄联盟朝早成班友起身撲飛睇新彊迅護旗軒<--(係咪又想叫我去隔離post呀,一提到移民就督中你死穴嬲嬲豬)你班友唯一做到既野就係上黎圍爐恥笑人真係廢物黎
上得連登既都係冷氣軍師黎
洗咩咁認真
唔想睇又要伸個龜頭入黎R人圍爐,犯賤到你一提到你班撚樣,幾年就移撚哂民,追紅色資本mirror/collar飲喜荼食M記玩英雄联盟朝早成班友起身撲飛睇新彊迅護旗軒 就阿叻上身肉酸到
白卡革命已經完咗2日,我係特登入黎睇下大中華哩2個過成點
如果學樓主咁講,六四係咪又係送成萬人去廣場坦克碌豬,然後送一大堆人坐監,樓主可唔可以成熟少少,唔好成日做勝利球迷,我叫你去同班移民撚同Pop子班人講,點解會以為中咗我死穴,成熟少少啦,樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞