部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
con你老母個賤種閪咩傻閪,開post只係要笑鳩你五十步笑百步從來冇講過要connect閱讀能力連小學都冇證明開post屌得你岩
時革同六四係失敗咗之後散水,白紙佬係未失敗先散水,根本完全係兩回事,事實係連習近平都睇唔起佢地,完全唔當佢地一回事,我叫你唔好虛空打靶,我都冇移民怕咩你串,係要屈我係移民撚做乜,啲移民post幾乎日日開,你唔去串,係要攞移民去串個冇移民既人做乜,樓主可唔可以冷靜少少
咁我有冇虛空打靶話你係小粉紅?而且小粉紅得一百個又係你自己講既,你講完人地覆番相同話題,跟住你又話點解人地要講呢樣嘢。其實樓主你可唔可以冷靜少少
邊有可能係69遊行之後撤回,而家支那對封控根本冇回應,講得過份啲而家係嘗試換個方式繼續封控,連階段性勝利都唔係

完全唔當佢地一回事又會解封你究竟知唔知自己講緊咩真係語無倫次我宜家唔係串你移民呀,係你一提到移民就阿叻上身叫人收聲啫肉酸到
因為四二六社論當時係直接激發咗局勢,當然習近平嗰句反映佢可能只係當今次係場小風波
咁我有冇虛空打靶話你係移民撚?我講既係真係好撚鍾意香港班友幾個月之後移民啫你咁撚大反應對號入座做乜成日叫人冷靜,自己連基本理解能力都冇,同你呢D小學雞講野真係辛苦下次覆我唔該睇清楚自己打緊D咩先唔該
烏煙瘴氣 全世界最低質素d人難道唔系d連登仔? 傷人放火都得 🍞被呃就唔得
咪講咗上海解封係因應江澤民逝世方便悼念,而且好似廣州咁只係換個方式繼續封控,同埋共產黨係冇承諾過永久唔採用過往方式,連階段性勝利都唔係。而且我叫你唔好虛空打靶,去搵真正既移民撚嘈,你又話我叫你收聲,樓主你都係冷靜啲啦
其實當時大部份人都冇興趣了解逃犯條例,純粹係不滿政府態度,當然波叔嗰陣用四千蚊撚化香港人亦起到推波助瀾既作用,向來政治掛帥既人都係少數,個人利益先係重點,但611班人起咗烈士作用,加上三萬喺612濫用武力,所以一開波就五大訴求缺一不可,呢點真心要多謝林鄭
烏魯木齊解封又係坐時光機預知江澤民會死呀你唔好笑死人啦輸打贏要
你咁都唔係虛空打靶,點先係虛空打靶,我有冇話過你串啲移民撚同鏡粉啲論點係錯,我只係叫你搵番啲相關人士去嘈,你就起勢咬我,仲好意思話我對號入座
黃屍真系搞笑 系唔系呢住劏房d阿叔阿婆阻住你殺人放火攔火车?
烏魯木齊都死咗十個人仲可以點唔解封,而且共產黨有話過以後唔會再封烏魯木齊咩
咁你咪搵返D小粉紅嘈囉,比人BAN左咪上twitter囉,仲留係度獻世做乜鳩死番出去啦唔該阿冷靜王
死左人就唔計乜撚野logic即係你覺得死左十個人成件事冇人出聲共產黨就會良心發現自動解封同埋用你個logic林鄭都冇話過以後唔會再立送中條例即係冇撤回過,打和啦super

都叫左你睇清楚先好回,又柒多鑊你都係冷靜D先啦
我同小粉紅嘈同你虛空打靶話人地係移民撚同鏡粉有咩關係,我上twitter又同呢樣嘢有咩關係,完全係大纜都扯唔埋,樓主你可唔可以冷靜少少
你係度屌小粉紅就得,我係度屌移民撚就唔得,真係冇人夠你冷靜

因為烏魯木齊以前真係發生過七五事件,唔通全國都一樣咩,點解樓主會覺得共產黨會良心發現自動解封,而且林鄭當時話逃犯條例壽終正寢係冇人接受過,樓主你真係需要冷靜
樓主你講出咗我嘅心聲
我叫你唔好虛空打靶等於唔俾你屌移民撚,樓主請冷靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞