部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
best reply
有一句俗話 我希望人地過得好 但係我唔希望人過得比我好 呢d就係香港人既氣量 見低踩見高拜
咁你都幾直率做人唔會猜度質疑人喎
明笑傻你地班傻鳩支那腥港仔啦
是是是是是是是是
起碼都玩咗半年先,最後幾乎將兩間大學化為戰場咁濟,玩到同六四甚至烏魯木齊七五事件同級,而你吹奏嗰班白紙佬連半個月貨仔都唔知有冇,唔敢話民主先鋒,但舉下白紙就當自己行前一大步,咁西藏同新疆抗爭咁多年係咩,唔好話時代革命,班白紙佬連茉莉花革命都比唔上
因為不嬲口號係虛浮,行動先係實質,人地講打倒共產黨係因為要示威抗議,一達到目的咪即刻收手囉。如果時革嗰陣啲人靜係企係條街講幾句既話,三萬使出盡全力咩,使有國安法咩。雖然六四時革甚至疆藏啲抗爭係失敗,但人地並唔係流於口號而真係會有進一步行動,你講嗰啲維權人士個個係咁,每個人都係身體力行,所以先俾共產黨玩死咁濟。齋講既請你飲茶簽悔過書最多再加行政拘留咪得,反正唔會對佢有咩威脅。從來冇話要抬高自己,但班白紙佬同六四時革疆藏甚至維權人士根本唔係同一類人,呢點艾未未已經講得好清楚
Exactly
最撚憎啲開口埋口就話人歧視嘅傻鳩
已經受過啦,仲叫咩迴力標
要撐自己躝上去啦支那仔
好行唔送唔好拉其他人落水
支那豬沒有一個是無辜的
支持共產黨出坦克重演六四
其實香港而家已經受緊,係冇封城清零咁解
連登=烏合之眾
收皮啦,屌你老母
對,你說的都對
中國人抵死還抵死
但係香港人都唔係好得去邊
五十步笑百步
咪一樣吃飽飲醉幾十年先(半)醒覺

如果企係今次笑中撚嘅角度
台灣韓國一樣會笑鳩我哋咁就叫反極權
宜家先出黎果幾日就要有行動19年頭幾日香港人係度做咩人都未撚聚集到就要求人地做孫中山真係痴撚線仲講咩行政拘留方斌只係拍片上YOUTUBE已經失蹤到今時今日啦有幾多人係被失蹤被自殺你估真係好似香港咁遂個報俾你聽咩
同六四同級講出黎有冇面紅
是旦啦 總之我愛國愛黨
支持習主席止暴制亂
出軍隊殺哂班收左美國佬錢
比外國勢力煽動對抗人民對抗黨對抗偉大社會主義價值觀
企圖發動顏色革命既支那人

呢班人類公敵 偉大既黨唔殺佢地殺邊個
艾未未都同意既事,我冇理由唔同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞