部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
你地平時咁撚憎小粉紅,結果宜家做既野就係同佢地一樣

1﹒種族歧視︰共產黨種族滅絕維吾爾族,你地就支持同一種行為,因為幾個小粉紅五毛係微博講過幾句風涼話就支持支那人死清光,仲未計平時歧視黑人,力架前力架後

2﹒欺善怕惡︰共產黨怕歐美剩係識恰鳩台灣香港菲律賓,小粉紅怕共產黨剩係識串鳩香港人,到宜家香港立國安法個個變撚哂鵪鶉剩係識講大陸人抵死

3﹒支持極權︰大陸有示威,有部分賤種連登仔居然講得出支持共產黨坦克碌豬,為左自我感覺良好居然支持極權,仲要係欺壓過自己既極權

4﹒自命清高︰經常以為自己高人一等,立國安法後全香港變哂鵪鶉又唔講,一個個移民醉情玩樂,沈迷mirror/collar等紅色資本團體,一早起身撲飛睇新彊迅護旗軒,玩英雄联盟,連娛樂都未斷到仲當正自己民主鬥士笑鳩人,收皮啦六四幾百萬人上天安門絕食,全國罷課又唔提成日話大陸人唔反抗,結果宜家香港一個國安法咪又係變哂鵪鶉

結論︰部分連登仔根本就係佢地口中真正既『繁體支那』,種族歧視,欺善怕惡,支持極權,自命清高,真係血濃於水,狗改不了吃屎
開錯台
對,你說的都對
本是同根生,骨子裡根本就係中国人
今次燒到你地支畜同胞
你地班腥港仔真係好嬲好嬲
邊度見到我嬲
最搞笑係一堆人明明仲留係香港,未脫到身,今時今日仲有心情笑人。
結果好快就會吃返佢地口中的 "回力標"
小粉紅痾屎你又走去痾屎?
唔嬲打咁多垃圾字 話咩連登仔把撚咩
真正香港人都當睇馬騮戲 睇今次既事
完全唔CARE你地班支畜點睇
所以抵比台狗屌
港狗就是柒
咪同D小粉紅一樣
打多字就係嬲你知識水平真係高撚到爆炸
唔嬲唔嬲
睇到你地腥港仔發癲我好開心啦
似你癲左多D
快點打千宇文話我
好好好
2個字都夠啦

戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞