部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
我只知道要支持習近平主席路線堅持清零不動搖

高貴的中國人都支持習主席路線,點可能會示威?

有示威一定都係收左美國錢

你係唔係都收左錢?我要搵國安啦

有人叫你同情
宜家係講緊唔好做同一樣既行為呀柒頭
香港人唔應該對爭取自由既人冷嘲熱諷
樓主小心班癲狗走入嚟咬人
你咪試下係大陸講反共反黨囉
唔夠半日比人拉左啦
即係你宜家夠唔夠膽出街大叫光時五缺先
你咪又係一撚樣,五十步笑百步
岩岩岩,香港人普遍人格低劣邊有各位香港聖人咁大愛呀

我見到佢地受苦就好開心,我就人格低劣,吹咩

Btw支持繼續清零,繼續封鎖
唔做賤格野代表要做聖人
你老母教你唔好偷野=叫你捐哂成副身家
香港人唔同啲架
香港人驚國安法就正常
大陸人驚國安, 被自殺, 社會信用系統就係奴才, 冇飯食先出嚟
但香港防疫搞死經濟, 連登仔仍然戴口罩, 用安心出行同埋打科興 (打針明顯係被迫, 因為要支持大陸扮港產片明日戰記)
經過三年黎嘅五毛不斷嘅洗腦 仲有班真心愛國嘅賤種粉紅 例如隻澳門狗誠實香港市民 加上政府不停嘅國安法走更遠廣告 配合埋每個傍晚都要聽個死人閪支那國歌 我地依家每個人都正式成為一隻不折不扣 藍到黑嘅死藍絲 粉到紅嘅小粉紅 我地理所當然咁同你地三年前一樣嫉惡如仇 對破壞我支那嘅行為痛心疾首 同你地班死五毛一樣「抗爭冇問題 但唔好搞亂我個支那!」

依個唔係你地五毛、藍絲、班蛋散廢柴議員同港共政府夢寐以求嘅最終結果黎咩? 恭喜你地夢想成真呀
理閪得你聖人定賤人,總知繼續清零,最好坦克碌豬
一班傻閪故意喺呢啲地方想誣衊人而做出嚟嘅事又話係主流意見
今日冷嘲熱諷果班咪即係19年果班小粉紅
你真係以為五毛同警犬唔識開連登acc?
哦,碰!
笑撚死,幾時上微博慶祝磨茹節,你同小粉紅真係一拍即合
我信真係有連登細蚊仔咁on9
但而家風向究竟係笑先五毛 定 唔笑先五毛
一時一樣 兩邊都話對方係五毛
香港而家比中國侵佔,中國就係香港嘅仇敵,中國人有幾慘關我撚事?
二戰撚有美國人care日本人好慘冇飯食?
撚有英國人care德國人比人炸好慘?

去到今日,有冇維吾爾人西藏人岀黎話我地同河南人上海人有共同利益,大家要同心合力反共嗚嗚嗚?
真係得你呢種撚屌,對你嘅仇敵硬係有一種莫名其妙過剩嘅同情心,I wonder why
講真只要大部分人有正常思路,D五毛做得D乜
就係有班人on99心智未成熟先容易帶到風向

部分
所有平台都必然有部分人係咁,使你講?
岩岩岩,我就支持清零,封鎖哂最好,最後黎返個坦克碌豬,心都涼撚哂

我就小粉紅
因為

有人要你同情大陸人?
宜家係笑鳩你班柒頭五十步笑百步
做緊小粉紅做既賤格野
你仲未答我幾時出街大叫光時五缺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞