部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
而家係大陸班人食緊回力鏢wor
睇返18年啦 ON9仔
我上開連登笑坦克碌豬,冇玩開微博,sorry
華撚又掩掩揚揚,最後又露岀狐狸尾巴

笑鳩支那人就係同小粉紅冇分別但就唔敢直接講你要支持支那人抗爭你先算係正常人

香港人比中國打壓我會同情,中國人比中國打壓我會大聲嘲笑,吹咩?
你係咪好撚嬲呢?我就係對香港人寬容,對支那人嚴苛,擺明雙重標準
我憎9佢地全家,包埋個細佬,最好互相殘殺,滅埋門最好一天都光哂
香港人唯一可以行嘅路係移民
武力鎮壓、唯一出路
https://lih.kg/3228110
咪先作多情
人地又唔會領情 做咩要衝出黎柒
大中華膠
傻仔講道理就係咩華撚
陶傑:對大陸各地的抗議者公然的幸災樂禍,甚至詛咒他們失敗,是一種幼稚而過度的犬儒
https://lih.kg/3227880

陶傑都係華撚
新疆棉又扮到撐新疆人咁
其他省既人唔係被壓逼幾十年咩

定其實新疆棉只係借d 依反下d 唔中意既藝人
係咁又點
If we die you die with us
你估同你講笑?
證明大家都係同一族人
不如問 點解你有幻覺黃屍係爭取緊自由民主?
唔好咁迷信權威啦
我都睇開佢,我唔贊成wo,係咪唔撚得
叻啦閹埋自己練辟邪劍法丫笨
大家咁話,我都支持返你online 支持中國人,連登真有愛
傻閪呢頭屌華撚果頭睇華撚
思覺失調都識上連登
我本身就唔抱任何期望,畢竟大陸人都係解決左眼前問題就算。

但萬事起頭難,起碼人地開始左。而且呢樣野同罷工爭取勞工權益的原理一樣,我係支持任何爭取自身權益(自由)的運動。我唔理你係大陸人,香港人,美國人,火星人我都支持。

同埋講真,你要講真係抗爭,大陸人絕對冇香港人咁鍚身tim....
退一步講句,吸收各方資訊又唔岩,唔好咗封閉啦

我咩立場都睇,但我好清楚自己係咩立場
支持佢哋完全零成本 唔明點解唔做
又唔係叫你交個真心出嚟幫人擋坦克
因為有班友心理變態,好似上面個乜鳩TsumTsum要殺哂所有人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞