部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
其實都冇乜愛,樓主呢啲純粹冷氣軍師,將人地既抗爭當做遊戲,人地玩完又可以搵新一關嚟玩,反正佢又唔使上身,仲衰過班大愛撚同大中華膠
我又冇移民又唔係鏡粉,咁唔係打稻草人點先算係,我叫你去同嗰班人嘈,你又話上連登有咩用,有班現成既移民撚同pop子你唔去小,我小我有咩用,我又冇做過
咁你唔上微博同小粉紅嘈我宜家係小粉紅咩想扮阿叻選擇性失明扮到你咁肉酸講小粉紅d on9野就大大聲,到比我駁返你轉頭就叫人去第二度嘈,知唔知個醜字點寫同埋你google下咩叫打稻草人先講野啦,平時係咪同上面幾條友圍爐互含得多連基本邏輯都冇
照你咁講咪兩場運動都失敗,咁又何來你高人一等呀講左幾日原來又係認證左我既論點建議你用D時間思考下先覆我,成日掛住同上面幾條友互含活係自己既世界入面
又係呢啲中共不等於中國嘅謬論
班白紙佬輸贏關我撚事咩,本身個post只係要笑鳩你d傻仔五十步笑百步
哎喲喲,大中華喺白卡革命(2日)失敗後傻撚埋
嗯,你說得沒錯
樓豬水支JOKE送頭,叫人衝,自己鬆,我諗住佢親自上去CONNECT
我已經講咗我唔係鏡粉又冇移民,你呢啲咪就係虛空打靶囉,真正嗰班移民撚同pop子幾乎日日開post你唔去嘈,嘈一個無做既人做乜,而且我嗰陣仲係大中華膠同小粉紅嘈到帳號俾人永封嗰陣,你可能仲係我討厭政治嗰個階段,唔好成日搬龍門搬到邏輯都冇,成熟少少啦,樓主
樓主心諗緊你都傻既,我當打機咋,要我上身咪玩啦
因為白紙革命連失敗既資格都冇,純粹係夠鐘散水,唔好話六四同時革,連茉莉花革命好過佢
咁你同係度我講小粉紅點點點又做乜啫我又唔係小粉紅你宜家唔上去同佢地嘈
又耶穌上身話人冇資格失敗成日鳩UP零論據不如你同上面幾隻野互含算鳩數啦
互含到雪雪聲成口精啦
事實就係班白紙佬夠鐘散水,冇投入仲點論成敗,衰到連習近平都話係佢地係對防疫沮喪的學生
首先我冇話過你係小粉紅,而且咪講咗帳號被永封囉,樓主你明唔明咩叫永封

你慢慢connect飽佢,屌你老母支那狗,坦克轆豬轆死晒班白旗仔就最開心
根本大家都係果個人種 d 劣根性一撚樣(絕大部分人),由頭到尾不過都係利益之爭(人身自由都係利益),係回歸前發展得快睇唔起大陸人,曾經擁有過高知識,高經濟,高自由,到過左20幾年,先發現原黎乜撚野都無,咁咪反囉立場唔同姐,如果你本身係上一代發展緊既大陸人,睇住慢慢有錢,試問又點會反,自由既空氣本身都未試過。到今時今日係愈黎愈過份d 人先會走出黎,根本人地做乜都好,成功又好失敗都好都唔關香港人事,因為已經完左。

根本係人種問題,唔係連唔連登既事,其他種都有各自問題咁解
其實就算你啲論點啱咁又點
人有黑暗面有咩問題
呢個論壇唔係因為咁而存在咩
由個po沉算啦

大陸根本未有條件搞社運

笑鳩佢哋真係冇錯

撐白卡運動大中華膠已成真心膠
咁你同我講做咩我係小粉紅咩
時革都散撚左水啦散到去英國澳洲加拿大哎呀又準備叫我去第二度嘈啦呢度唔撚講得移民禁語黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞